tuga je prevelika

Suviše im je teško i da kroče tamo: Porodica prodaje stan Mikija Jevremovića

1
Porodica pokojnog Mikija Jevremovića, koji je preminuo 13. januara od posledica moždanog udara, odlučila je da proda stan u Beogradu u kom je pevač živeo.
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Kako Kurir Stars saznaje, deca slavnog muzičara ne žele da nekretnina bude u njihovom vlasništvu jer im je teško da tamo kroče nakon Mikijeve smrti.

 

Deca su bila mnogo vezana za Jevremovića, niko od njih ne bi mogao da živi u stanu u kom je on boravio. Još se nisu oporavili od tog udarca, pogotovo Jelena, koja svakodnevno obilazi njegov grob. Upravo zbog toga ne žele da idu u Mikijev dom, jer bi im bilo još gore", kaže dobro obavešten izvor i nastavlja:

Jelena Jevremović teško podnela Mikijev 40-dnevni pomen: Kažu da danas duša odlazi gore, da nas napušta...

Jelena ne sme da uđe u stan. Još nije spremna za to jer su tamo i dalje Mikijeve stvari. Pevačev rođeni brat Zoran brine o svemu, pa će najverovatnije on pronaći kupce za stan. Ne želi da Mikijevu decu opterećuje time, pušta ih da polako prebole očevu smrt", rekao je jedan prijatelj porodice Jevremović.

 

foto: Luka Šarac

Nekadašnja pevačica, Mikijeva ćerka Jelena Jevremović Nedeljković je potvrdila ova saznanja.

 

Svakog dana pričam s tatom na groblju: Jelena Jevremović smogla snage da otvori dušu prvi put nakon očeve smrti (VIDEO)

 

Mislim da ćemo prodati taj stan. Zaista ne znam šta bih vam odgovorila, stric Zoran se brine o tome. Ja tamo ne idem", rekla je Jelena, koja završava autobiografiju u kojoj će otkriti strogo čuvane tajne.

makonda-tracker