Rođendansko slavlje

Katarina i Milan Gromilić: Svako dete je blagoslov

0
Baletski igrači i supružnici Katarina i Milan Gromilić opisuju kojim vrednostima uče ćerke Laru i Hanu i šta je u njihovu svakodnevicu unela petomesečna beba Maša, čijim su rođenjem dosanjali svoj san o velikoj porodici
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Kada su se pre petnaest godina upoznali u Pozorištu na Terazijama, njihovoj matičnoj kući, baletski igrači i koreografi Katarina (33) i Milan (37) Gromilić nisu ni sanjali da će jednog dana i u privatnom životu koračati u istom smeru.

 

Naime, na početku saradnje slagali su se kao pas i mačka da bi sada, nakon tolikih godina, zajedničkim snagama gradili harmoničnu životnu priču čiji centar čine njihove naslednice, petomesečna Maša, šestogodišnja Hana i Lara koja je nedavno proslavila osmi rođendan.


- Ranije, dok su deca išla u vrtić, smatrali smo da će proslave rođendana biti malo skromnije kad krenu u školu. Međutim, prevarili smo se. Na sve naše ubeđivanje da ovog puta na neki drugi način proslavimo rođendan, Lara je bila uporna da to ponovo bude velika žurka, opet u igraonici.

 

 

Kompletan tekst i ekskluzivne fotografije potražite u novom, 596. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 17. februara.

foto: Story

 

makonda-tracker