Povređena i emotivno skrhana

Nakon ovih reči je usledio brutalan napad: Isplivala prepiska između Milice i Simona (FOTO)

1
Već danima domaća javnost bruji o brutalnom sukobu srpske reprezentativke Milice Dabović i njenog bivšeg dečka Šimeta Simeona Šiklića, koji će dobiti sudski epilog
foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Naime, bivša košarkašica podnela je krivičnu prijavu protiv Simona zbog toga što ju je, kako navodi, šamarao i davio u njenom stanu na Paliluli, nakon čega je za Šiklićem raspisana poternica. On se, pak, dobrovoljno javio Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u kojem je juče u pratnji advokata posle nje dao izjavu o celom slučaju.

 

Milica Dabović otkrila do sada NEPOZNATE detalje: Ubijao me je od batina tokom veze, ali i...


Tužilac Šiklića tereti za ugrožavanje sigurnosti, zbog čega mu je izrekao zabranu prilaska Dabovićevoj, ali i oduzeo putnu ispravu, a kao jedan od glavnih razloga za brutalni sukob Milice i Simona koji je eskalirao fizičkim nasiljem navodi se Soraja Vučelić, sa kojom je hrvatski državljanin uslikan u noćnom provodu.

 

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

 

 

foto: Dragan Kadić

Pink.rs došao je u posed Whatsapp prepiske Milice Dabović i Šimeta Šiklića nastale u noći pre nego što će zajedničke fotografije Soraje i emotivnog partnera košarkašice preplaviti naslovne strane domaće štampe.

 

Pod kapuljačom je napustila Prvi osnovni sud: Prve fotografije Milice Dabović nakon incidenta (FOTO)

 

U delu konverzacije u čiji smo posed došli vidi se da Simon pokušava da smiri vidno revoltiranu Milicu, koja svom dečku traži novac.

 

 

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

 

 

Zapamtićeš me dok si živ! Jedino ćeš moju tetovažu nositi do kraja života, a ja od sutra tvoju više neću imati. Do dva sata fore imaš sutra - napisala je Milica Simonu, koji je odgovorio sa:"Na sajmu sam je pozdravio, tad nisi haos pravila", verovatno aludirajući na Soraju.

foto: Zorana Jevtić

Ipak, povređena sportistkinja nije želela da popusti.

 

Kroz suze se prisetila SVIH STRAŠNIH DETALJA: Milica Dabović objasnila šta se tačno dogodilo između nje i Simona (FOTO)

 

Gadiš mi se, ološu! Daj mi pare i nestani! Mrš iz države. Ništa nisi uradio. Gadiš mi se, alo, izlaziš sinoć, lažeš me. Ne obraćaj mi se. Sutra sam ti rekla - pare! Našoj ljubavi je kraj - piše u Miličinim porukama.

 

makonda-tracker