Proglašeni dobitnici Story Awards 2010

Na glamuroznoj ceremoniji dodele nagrada Story Awards, koja je održana u Pozorištu na Terazijama, priznanja su podeljena javnim ličnostima koje su osvojile najviše glasova čitalaca Story.rs portala
2
1 / 3 Foto: Đorđe Popović

Domaćin ove glamurozne večeri bio je Boško Jakovljević, a ceremoniju su, uz orkestar Pozorišta na Terazijama kojim je dirigovao Vojkan Borisavljević, uveličale i novosadske Frajle, koje su pobrale aplauze za upečatljivo izvođenje hitova Ich Liebe Dich, Poker Face i Un Ano de Amor.

Nagradu za zvezdu u usponu, koju uručuje glavna i odgovorna urednica magazina Story Beba Dragić, ove godine dobila je plivačica Nađa Higl.  

Za najharizmatičnijeg muškarca proglašen je Vlado Georgiev, a predale su mu je glumice Gorica Popović i Mirka Vasiljević.

Nagradu za najharizmatičniju ženu, koju je uručio Dejan Lutkić, osvojila je Svetlana Ceca Ražnatović.

U kategoriji najlepša ljubavna priča pobedu su odneli Anabela Đogani i Mladen Radulović, a nagradu su im predali Marija Srećković-Savić i Aleksandar Srećković Kubura.

U kategoriji ispovest godine nagrade su dobili Vesna Zmijanac, Željko Joksimović, Nataša Bekvalac, Anabela Đogani i Danilo Ikodinović.

Priznanje za postignuće godine dobio je Emir Kusturica za organizaciju Kustendorf festivala, čiji je specijalni gost bio i Džoni Dep. Pošto je slavni reditelj trenutno u Grčkoj, nagradu je u njegovo ime preuzeo Gane Pecikoza.

Nagrada za najinspirativniji potez godine otišla je u ruke Ane Stanić, ambasadorke Dance4Life projekta, za podršku mladima u borbi protiv HIV-a. Priznanje joj je uručio Neven Bošković.

U kategoriji WOW stilska transformacija pobedila je Goca Tržan, kojoj je nagradu uručila prošlogodišnja laureatkinja ovog priznanja Jovana Janković.

Igor Lazić Niggor dobio je nagradu za zadivljujuću životnu priču, koju su uručili Jelica Sretenović i Vuk Kostić.

U kategoriji najdirljivija priča nagradu je dobila Radmila Manojlović, a priznanje joj je predala prošlogodišnja pobednica Nataša Bekvalac.

 

makonda-tracker