Biljana Sečivanović: Na Farmi su počeli da pucaju filmovi

0
Pevačica Zvezda Granda Biljana Sečivanović nakon četiri nedelje boravka na imanju u Barajevu, glasovima gledalaca napustila je šou program Farma, pošto je izgubila u duelu od Miloša Bojanića.

- Mislim da sam izašla baš na vreme kada je počelo pucanje filmova. Zadovoljna sam sobom i svojim učešćem, a koliko mogu da čujem pozitivni su komentari i ljudi koji su pratili šou što mi je veoma drago. Nije me povredilo to što su me gledaoci dve nedelje za redom nominovali za izbacivanje, učinili su mi uslugu pošto je počela da se zakuhtava loša atmosfera, pa bih se možda i nervirala, ali i poklekla pred kolektivnim raspoloženjem – govori šarmantna majka četvorogodišnjeg Mateje, koji joj je najviše nedostajao tokom takmičenja.

Popularana tridesettrogodišnjakinja na Farmi je imala društvo i svojih prijatelja sa takmičenja za Zvezde Granda Nemanje Stevanovića i Milene Ćeranić, koji privlače najviše pažnje gledalaca zbog svojih čestih nesuglasica. Poslednja u nizu bila je svađa zbog prikrivanje od Nemanje, da su Milena i Vlada bili zajedno, pre nego što je pevačica počela da se zabavlja sa svojim kolegom sa takmičenja.

- Bila sam u izolaciji pa nisam prisustvovala Nemanjinoj i Mileninoj svađi. Kružile su priče da su Milena i Vlada bili zajedno i samo sam čekala trenutak kada će sve da se sazna. Nikada nisam mogla ni da prepostavim Nemanjinu reakciju. Sve između njih dvoje se odigralo mnogo pre njega, nije se dogodilo kada su bili u vezi, jednostavno cela situacija je deo prošlosti i ne treba se kačiti za sitnice. Znala sam da će se pomiriti jer su to bile gluposti – otkriva za Story.rs Biljana Sečivanović.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker