iznenađenje

Kružile su priče da nisu u dobrim odnosima, a onda je usledio tajni sastanak: Šaban Šaulić se vraća u Zvezde Granda?

0
Nakon nekoliko godina u žiriju popularnog muzičkog takmičenja, kralj narodne muzike prešao je u Pinkove zvezde. Međutim, sada su se u javnosti pojavili novi detalji.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Kako Kurir piše, Šaban Šaulić želi da se vrati u žiri "Zvezda Granda", a kako ovaj list ekskluzivno saznaje, kralj narodne muzike napravio je prvi korak ka pomirenju sa Sašom Popovićem. Kako se navodi ne lično, već je kod direktora "Granda" poslao suprugu Gocu.

 

Sin Šabana Šaulića vešto krije izabranicu čak i od porodice: Nadam se da će me Mihajlo upoznati sa devojkom


Šaban se pokajao što je napustio mesto predsednika žirija "Zvezda Granda"! Želi da se što pre vrati. Dugo je razmišljao kako to da ostvari jer su odnosi između njega i Popovića zategnuti, pa je odlučio da Goca uzme stvar u svoje ruke", priča dobro obavešten izvor.

foto: Damir Dervišagić


On dodaje da je Goca odmah otišla kod direktora "Granda".


Sastali su se u najstrožoj tajnosti u Popovićevoj kancelariji. Saša izuzetno ceni porodicu Šaulić, posebno Šabana. Zato mu je i bilo krivo što je on napustio žiri njegovog takmičenja. Razgovarao je s Gocom o njegovom povratku, ali zasad ništa definitivno nije odlučeno", završava izvor Kurira.

 


Kako su domaći mediji preneli, Šaban Šaulić je posle svađe s Anom Bekutom odlučio da posle tri sezone u "Zvezdama Granda" pređe na TV Pink i bude stalni član žirija u "Pinkovim zvezdama".


Imao sam želju da nešto promenim. Onaj ko ne vredi i ne može da promeni ništa. Drago mi je da ja mogu", rekao je prošle godine pevač.

foto: Dragana Udovičić

Novinari su pokušali da stupe u kontakt sa Šaulićem, ali on za sada nije odgovarao na pozive. Šaban je nedavno ipak priznao da pati za "Grandom".

 

Jednom pesmom je iskazao svoja osećanja: Trenutak iz porodičnog doma Šabana Šaulića o kojem će se dugo pričati (FOTO)


U "Grandu" sam se lepo osećao, a danas imam veću obavezu u "Pinkovim zvezdama", pre svega zbog toga što sam jedini muškarac. Treba se izboriti sa četiri žene i za sada plivam veoma dobro. Ali moram da kažem da su i one mnogo fer prema meni, pa me malo i čuvaju", rekao je Šaban za bosanske medije.

 

 

makonda-tracker