Milica Majstorović na duhovnoj rehabilitaciji u manastiru

2
Nakon što je, na sreću bezuspešno, pokušala da se ubije konzumiranjem antidepresiva, koji su u njenom organizmu izazvali blagu intoksikaciju, pop pevačica Milica Majstorović uspešno se oporavlja, u zagrljaju svog verenika Nenada Jevremovića.

Mlada Kragujevčanka je nakon ponovnog kolapsa u centru Kragujevca, gde joj je pozlilo pre dve nedelje, provela nekoliko dana u domu svog izabranika, ali se potom vratila u roditeljski stan. U međuvremenu je rešila i da se duhovno regeneriše, pa je, umesto u Francuskoj, gde je prvobitno želela da ode, mir potražila u sedmodnevnoj turi po šumadijskim i pomoravskim manastirima. Kako saznajemo, najduže se zadržala u svetilištima Vujan i Vraćevšnica.

- O svemu što mi se dešavalo, i kroz šta sam prošla progovoriću uskoro. Našla sam svoj mir, a ko ga je remetio i šta mi se sve isprečilo na putu sreće, otkriću u dogledno vreme – kaže Milica za Story. Ona je nedavno dobila prsten od svog dečka, studenta ekonomije, Nenada Jevremovića, pa je nakon ovog njegovog gesta, promenila status na facebooku u engaged.

– Tačno je da sam se verila, dakle taj status na facebooku nije lažan, ali ne želim da iznosim detalje te priče u javnost. Nenad mi je najveća podrška, pored članova moje porodice. Srećni smo i lepo nam je – bila je kratka za naš list Majstorovićeva.

 

Nikola Rumenić

 

Više o ovoj temi pročitajte u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 27. aprila.

makonda-tracker