hrabri koraci

Prvi nastup posle velike porodične tragedije: Seka Aleksić pesmom pozdravila srpsku prestonicu (FOTO)

0
Popularna Seka Aleksić prvi put izašla je pred publiku nakon smrti oca Milorada. Pevačica je uprkos hladnoći na nastup stigla u sandalama, ali ona nije marila čak ni za to što je po njenom prispeću na lokaciju provejavao sneg...
foto: Story Press
foto: Story Press

Seku Aleksić očigledno dobro greje ljubav prema mužu Veljku Piljikiću kad na minus pet noću šeta bosa, piše Kurir, i to pored reke! Naime, pevačica je na prvi nastup, mesec i po nakon smrti oca Milorada, došla u sandalama.

 

Seka Aleksić: Smrt tate i dalje boli

 

Budući da do ulaza u kluba, gde je imala nastup, automobilom ne može da se priđe, Seka je morala malo da pešači... I to maltene bosa. Jeste da je imala na sebi trenerku i dugačak blejzer, ipak je napolju bilo hladno i provejavao je sneg.

 

foto: Damir Dervišagić

Ona za to nije marila, nestrpljiva da što pre izađe pred publiku. Ipak, Seka se na bini nije pojavila u sandalama, već se kompletno presvukla.

 

Budući da je na nastup došla desetak minuta pre nego što je trebalo da izađe na scenu, ona je na brzinu obukla usku haljinu i srebrne čizme iznad kolena. Čim je izašla na binu, pozdravila je fanove.

 

Pevačica dala četrdesetodnevni pomen ocu: Došla je tebi tvoja Seka, tiho je izustila i zaplakala... (VIDEO)

Dobro veče, Beograde. Hvala vam što ste došli u ovolikom broju. Radujem se druženju s mojom publikom u našoj prestonici", rekla je Seka fanovima, koje je zabavljala do ranih jutarnjih časova.

foto: Damir Dervišagić

 

( Izvor: Kurir.rs, Ljiljana Stanišić )
makonda-tracker