Anabela Đogani: Ćerkice u mom dečku imaju pravog prijatelja

Dens pevačica Anabela Đogani četrnaestog aprila priredila je dvostruko slavlje svojoj mlađoj ćerkici Nini povodom njenog petog rođendana, a u organizaciji partyja najviše joj je pomagao sadašnji izabranik Mladen Radulović
7
1 / 3 Foto: Privatna Arhiva

Baš kao i svakom roditelju i tridesetpetogodišnjoj dens pevačici Anabeli Đogani najveću radost pričinjava organizovanje rođendanskih proslava za svoje mezimice, četrnaestogodišnju Lunu i petogodišnju Ninu. Ponosna mama trudi se da njenim princezama svaki party ostane zauvek u sećanju, pa je tako četrnaestog aprila mlađoj naslednici povodom petog rođendana priredila čak dve žurke. Preslatka Nina u prepodnevnim satima najpre je slavila u vrtiću sa svojim malim drugarima, a potom i u igraonici, gde su osim njenih prijateljica, došli i članovi porodice, društvo njene mame, ali i pevačicin izabranik, dvadesetšestogodišnji maneken i menadžer Mladen Radulović, koga devojčice naprosto obožavaju.

- Već četrnaest godina organizujem dečje rođendane, pa iako mi je to prešlo u naviku, svaki put osećam novo uzbuđenje. Pravo je zadovoljstvo posmatrati mališane kako se igraju, međusobno pričaju i uzbuđeno otvaraju poklone. Nina je ove godine imala dve žukice, jednu u vrtiću Palas i drugu u dečjoj igraonici Džungla, kojoj su osim njenih prisustvovali i moji prijatelji sa svojim naslednicima, kao i Mladen – priča Anabela otkrivajući da njena deca u Mladenu imaju pravog prijatelja i veliku podršku, ali i da joj je sadašnji izabranik pomogao u organizaciji slavlja. Njih četvoro provode dosta vremena zajedno uživajući u najraznovrsnijim vidovima zabave koje svakodnevno iznova osmišljavaju.

- Fenomenalno se slažemo i uzajamno podržavamo – kaže Mladen i nastavlja: - Luna i Nina znaju da ih obožavam jer su to preslatka, divno vaspitana i umiljata deca, ali pre svega rodila ih je žena koju volim svim srcem. Starija je već odrasla devojka, tako da se prema njoj i odnosim u skladu sa godinama. Vodimo ozbiljne razgovore i ona zna da može da mi se obrati kakav god savet da joj zatreba. S druge strane, Nina je uglavnom okupirana svojim omiljenim igračkama, ali obožavam i s njom da se ludiram i zabavljam – ističe Mladen koji, iako ne stanuje s Anabelom pod istim krovom, mnogo vremena provodi sa svojom voljenom izabranicom i njenim ćerkama iz braka sa Gagijem Đoganijem, liderom grupe Funky G.

- Moram priznati da sam se malo plašila kako će njih dve reagovati na Mladenov i moj odnos, ali čim sam izašla iz kuće Velikog brata, shvatila sam da ga obožavaju. U njemu imaju pravog prijatelja koji ih savršeno razume. Naravno, obe imaju odličan odnos i sa svojim ocem Gagijem koji ih mnogo voli, baš kao i one njega. Inače, on je Nini poslao poklon sa Farme, dok smo joj Mladen, Luna i ja darovali omiljene igračke – iskrena je Anabela.

Moni Marković

makonda-tracker