Radmila Manojlović: Uvek sam uz Milana

2
Mada je često govorila da je nezadovoljna svojim fizičkim izgledom, otkako je privremene zube zamenila onim keramičkim, popularna pevačica Rada Manojlović tvrdi da joj se konačno sviđa njena spoljašnjost
Foto: Andreja Damjanović
Foto: Andreja Damjanović

Iako je na početku karijere često bila nezadovoljna svojim izgledom, pevačica Radmila-Rada Manojlović više nema nikakvih razloga za to jer je preko noći sve na sebi dovela do savršenstva o kojem je dugo maštala. Posle perioda napornih treninga i redukcije ishrane, dvadesetčetvorogodišnja zvezda Granda po drugi put je sredila svoje zube pa sada širokim i lepim osmehom pleni pažnju i ne ostavlja ravnodušnim čak ni one koji ne vole njenu muziku.

- Stavila sam nove zube jer fasete, koje izgledaju poput gela za nokte, a koje sam do sada imala, nisu bile trajno rešenje. Vremenom su se krzale, menjale boju i podrazumevale su odlazak kod zubara na svakih šest meseci. Htela sam da sebe poštedim tih muka i zato sam stavila bezmetalnu keramiku koja je ipak najbolje i dugoročno rešenje – ističe mlada pevačica i objašnjava koja je razlika između njenih starih i novih zuba:

- Razlika je u tome što su ovi novi za nijansu belji i uopšte nisu moji. Bilo mi je čudno prvih nekoliko dana jer sam se ipak odlučila na radikalan postupak u kojem sam svoje prirodne zube zamenila  keramičkim, pa sam imala čudan osećaj, ali sam se vremenom navikla - kaže Rada.

Inače, popularnoj pevačici koja je na Grand festivalu osvojila sedmo mesto, fizički izgled veoma je bitan i u njega dosta ulaže, ali ne planira nikakve hirurške korekcije u skorijoj budućnosti.

- U svoj izgled ulažem u skladu sa ličnim mogućnostima. Trudim se da uvek izgledam najbolje što mogu, ali kao i svakoj ženi uvek mi se čini da mi nešto fali. Ipak, ne planiram da preduzimam nikakve radikalne promene. Stavila sam nove zube i tu se zaustavljam – otkriva Rada koja bezuslovno pruža podršku svom voljenom Milanu Stankoviću, našem predstavniku na Evroviziji u Oslu.

- Milanu pružam apsolutnu podršku u svim životnim situacijama, kako onim lepim, tako i ružnim. Od srca mu želim svu sreću na Evroviziji i nadam se da će za početak ući u finale, a posle će sve biti mnogo lakše – kaže Rada.

Iako se uvek trudila da ne bude deo čaršijskih tračeva, neposredno po završetku Grand festivala, koji je organizovala njena matična izdavačka kuća, neki mediji tvrdili su da je došlo do svađe između nje i koleginice Tanje Savić prouzrokovane prepiskama na Internet portalu Facebook.

- Smatram da je sve to medijski napumpano i izvučeno iz konteksta. Reč je o trivijalnim i bespotrebnim stvarima kojima se ja, inače, ne bavim. Ipak, drago mi je da nečije zle namere nisu pokvarile naš kolegijalni odnos. Tanju mnogo volim i cenim kao koleginicu, a pre svega kao osobu – kaže Manojlovićeva.

 

Aleksandra Dimitrijević

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker