nastavlja dalje

Imam divan brak, samo mi DETE fali: Slađa Allegro prvi put o gubitku deteta (FOTO)

1
Pevačica Slađana Vujičić, poznatija kao Slađa Alegro, imala je dva spontana pobačaja, ali sebi nije dozvolila da klone duhom i izgubi veru.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica raskošnog glasa kaže da je ružnu fazu nakon gubitka prebrodila uz podršku muža i prijatelja.

 

 Teško bude, kažu i ako već imate decu, a kamoli ovako. Svaka žena teži tome, to je kruna odnosa između muškarca i žene. Imam divan brak i samo je to nešto što zaista fali, ali ne smete očajavati nikad. Dignute glave kažete sebi - to je valjda tako trebalo, i idemo dalje. Podrška partnera je u tome svakako najbitnija, ali i prijatelja koji su svake sekunde bili tu i hvala im na tome. Znali su kad treba da me puste samu, a kad da budu tu da me zagrle. Prolazi sve. Dolaze neki novi dani i nove nade - pozitivna i puna nade da će i ona jednog dana dobiti potomstvo i dodaje:

Nijednog trena nisam bila depresivna i ponosna sam na sebe. Treba znati pregurati. Samo kažem hvala dragom Bogu što je moj partner takav kakav jeste i što je znao i zna kako treba u takvom trenutku. To je energija, to je ono što vam daje snagu. Daće Bog, biće sve dobro - u pozitivnom tonu nastavlja pevačica.

 

Ona kaže da ne postoji terapija, niti konkretan savet šta da učiniti kako bi naredni put održala trudnoću.

 

Postoji samo jedno, bez stresa, pozitivne misli, vera i puno ljubavi - zaključuje Slađa.

One su dokaz da prava ljubav između snaje i svekrve može da postoji: Slađa Allegro pokazala da ima najbolju svekrvu na svetu (FOTO)

 

foto: Damir Dervišagić

 

 

makonda-tracker