Biljana Lukić i Ognjan Radivojević: Porodična drama sa srećnim krajem

0
Muzičar Ognjan Radivojević i njegova supruga Biljana Lukić prošli su kroz istinsku agoniju kada je njihov dvoipogodišnji sin Lav zbog povrede nepca završio na komplikovanoj operaciji
Foto: Nebojša Babić
Foto: Nebojša Babić

Kompozitor, dirigent, producent i multiinstrumentalista Ognjan Radivojević i njegova supruga Biljana Lukić pre mesec dana preživeli su istinsku porodičnu dramu. Naizgled bezazlena situacija u kojoj je glavi akter bio njihov dvoipogodišnji sinčić Lav, pretvorila se u agoniju koja im je zadala velike muke. Naime, njihov preslatki naslednik slučajno je svirajući malenu frulu probio nepce, a kako je na bolnom mestu stvorena ogromna rana, Lav je hitno prebačen na operacioni sto ORL klinike Kliničkog centra Srbije, gde mu je čak dva i po sata pod anestezijom ušivana rana. Srećom, dečak nakon izuzetno teške operacije više nije prolazio kroz komplikacije, ali njegov oporavak nije bio nimalo jednostavan, budući da je povredio veoma nezgodno mesto. Dani zebnje i straha uplašeni roditelji Biljana i Ognjan trudili su se da prevaziđu jedno uz drugo, hrabreći se i verujući da će se njihov mališan uspešno oporaviti. Jednako zabrinuta bila je i Biljanina ćerka iz prvog braka, devetoipogodišnja Sofija, koja je izuzetno vezana za svog brata.

Srećom, višednevna strepnja na kraju će ostati samo ružno sećanje jer se maleni Lav nakon operacije oseća bolje i uspešno se oporavlja, a mama, tata i sestra trude se da mu svakodnevno ispunjavaju sve želje. Tako su nedavno tokom šetnje Tašmajdanskim parkom, čuveni muzičar, njegova izabranica i Biljanina ćerkica priuštili nasmejanom Lavu savršeno popodne. Mališan je razdragano trčao ispred svojih roditelja, a naknadno se provozao i u dečjoj lokomotivi sa svojom sestricom.

- Lav se oporavio i sada je sve u redu, ali zaista ne želimo da pričamo kroz šta smo nedavno prošli zbog nezgode koja mu se dogodila – potvrdio je nekadašnji pevač Orkestra za svadbe i sahrane u kratkoj telefonskoj izjavi, srećan što je nemila porodična situacija sada stvar prošlosti.

Bez obzira na to što su veoma brižni i predani roditelji, mučni događaj zatekao ih je nespremne i pomerio planove popularnog muzičara. Iako je prethodno bilo planirano da njegov novi album Tebe dostojan, koji je objavila muzička kuća City Records,  izađe ranije, on se u prodaji našao tek pre desetak dana. Posle troipogodišnje pauze, Ognjan je publici predstavio svoje nove pesme, među kojima se našla i naslovna numera za seriju Sva ta ravnica koja se emituje na TV Pink. Na dugo očekivanom CD-u koji predstavlja svojevrsnu lepezu različitih ritmova i muzičkih pravaca, nalazi se i pesma Ne idi od mene, koju je njegov otac, slavni kompozitor Rade Radivojević, napisao pre četvrt veka. Neposredno pred objavljivanje albuma, Biljana i Ognjan su u društvu Lava i Sofije posetili slovenačke terme Čatež, gde su se svi zajedno do kraja prošle nedelje opuštali od nedavno proživljenih trauma.

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker