rame uz rame s najvećima

Njujork pod njenim štiklama: Ko je lepše izgledao na prestižnom događaju – naša Bojana ili svetski poznate lepotice? (FOTO, ANKETA)

0
U Velikoj jabuci sinoć je održana svečanost kojoj je prisustvovala i jedna od najuspešijih srpskih manekenki, inače sestra tragično stradale pevačice Jelene Marjanović.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bojana Krsmanović je, naime, prisustvovala lansiranju Swimsuit izdanja magazina Sports Illustrated, a s njom su crvenim tepihom prodefilovale najlepše žene planete.

 

Pored Bojane, tu su bile i Kejt Apton, Krisi Tajgen, Nina Agdal i mnoge druge, a mnogi su primetili da Bojana, pored toga što se može pohvaliti neverovatnom prirodnom lepotom, ima sjajan modni ukus.

 

Pune usne i prodoran pogled učinili su je jednim od najuspešnijih srpskih modela: Sestra pokojne Jelene Krsmanović Marjanović lepotom osvaja svet (FOTO)

 

Ona je zablistala u jednostavnoj, ali veoma interesantnoj haljini i privukla pažnju svih prisutnih. Za razliku od svojih koleginica, koje su bile nešto smelije, ona je odabrala toaletu koja ističe isključivo vitkost njenog tela i izvajane noge.

Inače, Bojana nije slučajno bila među zvanicama ove svečanosti - ona je jedna od petorih finalistkinja prošlogodišnjeg swimsuit izdanja ovog magazina.

 

U galeriji pogledajte kako su Bojana i druge slavne lepotice izgledale na ovom događaju.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker