ODMOR NA KOPAONIKU

Nemanja Stevanović: Maša je naš centar sveta (FOTO)

1
Popularni pevač Nemanja Stevanović, u susret proslavi svog rođendana i treće godišnjice braka, zaputio se sa suprugom i ćerkom na najpopularniju srpsku planinu kako bi napunio baterije pred predstojeće poslovne obaveze.
foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Iako važi za jednog od najtraženijih pevača na ovim prostorima i ima mnogo obaveza, estradni umetnik Nemanja Stevanović (34) uvek pronađe bar nekoliko slobodnih dana za uživanje sa suprugom, manekenkom Jelenom Stevanović (26) i mezimicom Mašom (2).

 

Kako često ističe, porodični život doneo mu je najveću sreću i najispunjeniji je kada vreme provodi sa svojim najbližima. U skladu s tim, i ove godine nakon pretrpanog rasporeda tokom praznika, brojnih gostovanja i pripreme novog singla, odlučio je da sa ćerkom i suprugom otputuje na Kopaonik, gde su uživali u suncu, zimskim sportovima i druženju s prijateljima.

Pošto mnogo naših prijatelja i kumovi zimu provode na ovoj planini, kao i deca iz Mašinog vrtića, smatramo da je ona idealna za porodični odmor. Naša ćerka igra se sa svojim društvom, dok mi vreme provodimo s dragim ljudima.

 

Proteklih godina išli smo i na Staru planinu i Zlatibor, ali poslednje dve godine, baš u ovom periodu, biramo Kopaonik", ispričao je pevač za magazin Story.

Zbog prirode posla kojim se bavi, Nemanja ne može mesecima unapred da planira putovanja, već se s porodicom otisne u avanturu čim se za to ukaže prilika.

 

foto: Privatna arhiva

Moja supruga i ja ništa ne volimo da planiramo na duže staze jer to naprosto nije moguće zbog mojih poslovnih obaveza. Međutim, uvek kada sam slobodan i ako se ukaže neka prilika, spakujemo se i otputujemo", iskren je Nemanja.

Iako je veliki ljubitelj zimskih sportova i avantura, ovaj brižni tata jutra i večeri provodi sa svojom dvogodišnjom ćerkicom, dok su popodneva rezervisana za druženje s prijateljima na stazi. Dok tata skija, Maša i mama uživaju u sankanju i šetnji na svežem planinskom vazduhu.

 

Ovako se stvaraju uspomene: Nemanja Stevanović i njegova ćerkica Maša osvajaju parkove (FOTO)

Jutra i večeri rezervisana su za Mašu, igranje u snegu i šetnju po planini, dok sam u popodnevnim časovima na ski-stazi. Trenutno samo ja skijam, ali nadam se da ćemo sledeće godine sve troje uživati u ovom sportu.

 

S druge strane, Maša i mama šetaju, sankaju se i provode vreme s društvom", objašnjava ponosni tata i kroz osmeh priznaje da njegova mezimica najviše voli bazen, kao i da se iskreno nada da će s vremenom zavoleti i sneg.

foto: Privatna arhiva

Maša obožava putovanja, ali moram priznati da više voli more, tačnije, bazen joj je na prvom mestu dok snegom i nije baš oduševljena. Pre nekoliko dana naterala me je da naduvamo bazen i gumu za plivanje, pa smo tako sedeli u bazenu nasred dnevne sobe, a imali smo i gumu oko vrata. Iskreno se nadam da će od sledeće godine, kada s vrtićem dođe ovde na odmor i pođe u školicu skijanja, zavoleti i sneg", istakao je Nemanja i osvrnuo se na datume koji se bliže: treću godišnjicu braka i svoj rođendan.

Inače, oba ova događaja padaju na isti dan.

Za godišnjicu braka nećemo praviti ništa spektakularno niti grandiozno, ali obeležićemo je, naravno. Verovatno ćemo taj dan provesti s najbližim prijateljima na ručku ili večeri", zaključuje pevač.

makonda-tracker