uživala u americi

Zablistala poput svetske zvezde: Didi J rame uz rame sa Madonom, Kajli i Paris Hilton (FOTO)

0
Pevačica i kreatorka Didi J nedavno je opet otputovala u SAD zbog poslovnnih obaveza. Kako smo i navikli, stalno je viđamo u celebrity društvu, a ovoga puta sa njima se družila na Fashion Week-u u Njujorku.
foto: Promo
foto: Promo

Dijana je sa svojim suprugom Danielom Rokvićem uživala iz prvih redova, odakle je gledala revije najpoznatijih dizajnera.

 

foto: Promo

Oduševljenje njujorškim dizajnerima nije krila, a neki od njih kao što su Viviene Hu, Leanne Marshall, Hakan Akkaya su je ostavili bez daha.

 

Pored atraktivne Didi J ni Shaggy nije ostao ravnodušan: Scene iz najnovijeg spota zaludele čitav svet! (FOTO)

 

Didi J našla se u društvu Miss Universe, sa glumicama Pearl Thubi, Pearl Thusi, Clara, poznatim modelom Shaun Ross i mnogim drugima.

 

foto: Promo

Pevačica i kreatorka je u Americi ostavila veoma dobar utisak, s obzirom na to da je radila mnogobrojne intervjue i slikanja, mediji su oduševljeni njom te je to iskoristila kako bi promovisala svoju pesmu sa Shaggy-jem - "Say no more". Pevačica je puna utisaka, jer je imala tretman prave zvezde u Njujorku.

 

foto: Promo
foto: Promo

Na Philip Plein reviji pojavile su se svetske zvezde Madona, Kylie, Paris Hilton. Uvek izazovna, seksepilna i nasmejana Didi je briljirala u poznatim kreacijama. Pored duetske pesme sa Shaggy-jem Didi uskoro planira da za američko tržište objavi još pesama, koje će uskoro završiti. 

 

Zbog nje je doleteo sa Jamajke: Dijana Janković Didi je potpuno šarmirala ovog poznatog repera! (FOTO)

 

foto: Promo

 

 

makonda-tracker