Bekam uči da repuje

2
Slavni fudbaler Dejvid Bekam trebalo bi da krene na časove repovanja kod svog prijatelja Snup Doga

Engleski reprezentativac i svetska modna ikona, Dejvid Bekam, na snimanju novog serijala reklamne kampanje za adidas, sreo se sa svojim dugogodišnjim prijateljem i saradnikom Snup Dogom. Kao ultimativni metroseksualac, Bekam je sa adidasom još 2003. potpisao doživotni ugovor vredan milion britanskih funti, dok je reper, zajedno sa imaginarnim Dart Vejderom, postao njihovo novo zaštitno lice od marta ove godine.

U pauzama snimanja, Snup, čije pravo ime je Cordozar Calvin Broadus, dogovorio se sa slavnim golgeterom, koji trenutno igra za italijanski Milan, da ga tokom njegovog oporavka od rupture ahilove tetive podučava ritmičnom ispaljivanju reči.

- Bekam i ja se znamo sto godina. Kao braća da smo. Naravno da ću da mu pokažem kako se repuje! On je bio fenomenalan sa mojim klincima dok ih je satima učio kako da pucaju na gol. Dejvid voli rep kao što ja volim fudbal. Sada smo zajedno u adidasu i puni smo novih ideja, tako da se pazite i očekujte svašta! – izjavio je za Daily Mirror Snup Dog.

Vera Rakić

makonda-tracker