maliciozan komentar šokirao javnost

Zabluda je što misliš da će pobediti rak: Napala bolesnu Donu Ares, a ona joj je ovako odgovorila (FOTO)

2
Pevačica je već dva puta pobedila kancer, ali ni treće suočavanje sa podmuklom bolešću nije slomilo njen optimizam, pa se u ovoj neprijatnoj situaciji koja je šokirala javnost ponela dostojanstveno
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Bosankska pevačica Dona Ares po treći put obolela je od karcinoma, a tužne vesti objavila je na društvenim mrežama.

 

Pevačica je već dva puta pobedila kancer, ali ni treće suočavanje sa podmuklom bolešću nije slomilo njen optimizam.

 

Dona Ares u borbi sa karcinomom, po 3. put: Iako me bolest kratko zavara oporavkom, ponašam se kao najzdravija uz sve nedostatke i to je ono sto me drži...

 

Uprkos jačini, optimizmu, volji za životom i nesalomivom duhu, Dona nije izdržala, a da ne odgovori na maliciozan komentar koji se dobila na Instagram profilu.

 

Jedan od pratilaca je napisao: 

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na narednoj strani...

 

 

 

- Ne odlučuješ ti o tome da li će pobijediti bolesti ili ne. Ja imam pravo da tupim šta hoću, moje mišljenje, tebi ako se ne sviđa, tvoja stvar. I nikakvo prosvijteljenje ovo nije, samo istina, a Vi ste neko ko živi u zabludi i misliš da imaš neku moć nad svojim životom. Svaka čast svim bolsenicima koji se bore, ali prestani da se predstavljaš kao da ti odlučuješ da li si pobjednik na kraju ili ne.

 

Dona Ares: Neću dozvoliti da me bolest pobedi

 

A post shared by Donna Ares (@donnaares) on

Ipak, pevačica je pronašla adekvatan način da odgovori na ovaj komentar:

 

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na narednoj strani...

 

 

 

 

A post shared by Donna Ares (@donnaares) on

 

Dona Ares: Oporavak predugo traje

 

- Poštedite me vjeronauke i pametovnja... Poštujem sve vjere svijeta, svako vjeruje u šta izabere, neko u Bogove, neko u neke druge stvari, Ali PRESTANITE da učite ostale da ne treba da vjeruju na prvom mjestu u SEBE! A moje mišljenje o Allahu, Bogu, vjeri, crkvi i džamiji potražite u knjizi Soba za nikoga. 21.stoljeće, moderna tehnologija, futurističke operacije, more znanja koje čeka da se prenosi... Hajmo malo o nauci, a vjeru ostavite kao slobodnu volju pojedinca i takve teme nisu dobrodošle na mojim profilima.

makonda-tracker