luksuzna jahta samo za njih

Sujeverje je glavni krivac što su Dan ljubavi slavili dan ranije: Vrele fotografije pevačkog para procurele u javnost (FOTO)

0
Nakon raskida sa ultra popularnim kolegom izašla je slomljena, ali kada joj se ukazala prilika da u ljubavi ponovo bude srećna, rešila je da sve uradi drugačije
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon turbulentne veze sa Džastinom Biberom, mlada pevačica donela je odluku da svoje buduće veze drži daleko od očiju javnosti.

 

I posle 2 godine, pol njihovog deteta je NEPOZNAT javnosti, čak niko ne zna ni kako je upoznao Anu: Najzanimljiviji detalji ljubavnog života velikog zavodnika (FOTO)

 

foto: Profimedia

Već izvesno vreme kruže priče da je pevačica već par meseci u emotivnom odnosu sa kolegom koji je sada na vrhuncu slave, a kako želi da izbegne baksuz u ljubavi, ona je iznajmila jahtu na kojoj je sa svojim novim emotivnim partnerom proslavila Dan zaljubljenih.

 

Ljubav s glumcem starim 61 godinu je prošlost: Kad se pročulo ko je novi dečko Lejdi Gage, SVI su joj pozavideli (FOTO)

 

foto: Profimedia

D' Vikend Džemers i Selena su proveli romantično veče na luksuznoj jahti. Emotivni pogledi puni ljubavi, pa čak i po neki poljubav zabeležili su paparaci, a ni pevač ni pevačica se nisu oglašavali ovim povodom.

makonda-tracker