Upoznajte Anu i Olju

One su najveći ponos Jelice Sretenović: Obe ćerke imaju dara za glumu, ali se time ipak ne bave... (FOTO)

0
Dok je još bila na studijama, Jelica Sretenović postala je Anina mama. Jedanaest godina kasnije, glumica se porodila po drugi put, i postala i Oljina mama. Upoznajte ih!
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Iako nikada nije bila od onih devojaka kojima je životni cilj da se udaju i rode decu, Jelica Sretenović se kao tinejdžerka ludo zaljubila u pravnika Mišu, udala se u 19. godini i sa njim dobila dve ćerke, Anu i Olju. Obe ćerke imaju dara za glumu, ali se ne bave tim poslom.

Mlađa Olja (31) bila je zaposlena u Ministarstvu spoljnih poslova dok je Ana završila TV režiju, ali se ne bavi njome. Inače, i Ana se poput majke udala veoma mlada i dobila sina Miloša, koji je ime dobio po dedi.

Podsetimo, Miša Sretenović godinama je bio direktor Kliničkog centra Srbije, a njegova iznenadna smrt 1999. godine Jelici je teško pala.

 

Jelica Sretenović: Teško sam podnela smrt najbližih

 

Tada je veliku podršku dobila od Zdravka Šotre, koji joj je ponudio ulogu Kaliope u filmu "Zona Zamfirova", a potom je zaigrala u predstavi "Umrla je gospođa Majkl". Povratak na posao glumici je pomogao da lakše prebrodi gubitak supruga.

Tako je Jelica već sa 42 godine postala baka i raduje se svakom susretu sa ćerkom i unukom, a ne krije i da bi jednom volela da sa Anom ostvari poslovnu saradnju.

Ona se sada ne bavi režijom, ali nikad se ne zna. Možda ipak nešto snimimo zajedno. Volele bismo. Ja sam učestvovala u njenom diplomskom radu i bilo bi lepo da opet uradimo nešto zajedno", izjavila je svojevremeno glumica.

 

A post shared by Ana (@ana_sretenovic) on

 

makonda-tracker