Severina: Rođendanska proslava sa verenikom

Popularna Seve, koja je nedavno završila snimanje spota za pesmu Lola, proslavila je u sredu 21. aprila trideset osmi rođendan u društvu verenika Slavka Šainovića i svojih dragih prijatelja.
1
1 / 9 Foto: Studio Orange I Aleksandar Kerkeš

Šarmantna Splićanka veselje je upriličila u zagrebačkom restoranu Croatica, u koji je popularnu Seve sponzorskim VW Touaregom dovezao tri godine stariji verenik Slavko Šainović, koji je iz Rijeke stigao po nju u stan na zagrebačkom Kozjaku.

U lokal koji je zakupila za rođendan, slavljenica je stigla poslednja, dok su je svi gosti čekali. Jeo se tatarski biftek, salata od hobotnice, supa od bikovog repa, sote od srnetine u korpi od parmezana, marinirana guščja jetra s pekmezom od ljubičastog luka, piletina u sosu od cimeta i crnog vina s rimskim njokama. Severinu, njenog verenika i prijatelje zabavljali su vojvođanski Cigani, a interesantno je da pevačica nije plesala niti je zapevala.

Pre nego što je proslavila rođendan, Seve je snimila spot za pesmu Lola koja se nalazi na kompilaciji Miligram. Prvi deo spota snimljen je u luksuznom prostoru Atlas Capital Centra u Podgorici, u ovom delu urađeni su kadrovi u kojima se Severina vešto poigrava sa vudu lutkom. Spot je sniman u produkciji Aleksandra Kerekeša Kekija za Visual Infinity.

Danilo Mašojević

Pogledajte video sa snimanja spota za pesmu Lola:


makonda-tracker