Anđelina Džoli i Bred Pit: Sudbonosno da zarad dece

0
Najatraktivniji holivudski par Anđelina Džoli i Bred Pit odlučili su da udovolje zahtevima svoje dece i stanu na ludi kamen
foto: Red Dot
foto: Red Dot

Kao roditelji troje zajedničke i troje usvojene dece, svetski popularni glumci i humanitarci Anđelina Džoli i Bred Pit, nakon pet godina zajedničkog života odlučili su da ozvaniče svoju vezu. Kako piše OK! magazin, osmogodišnji Medoks već godinama preklinje svoje roditelje da se venčaju, a u tom zahtevu vremenom su mu se pridružili i trogodišnji Šajlo i petogodišnja Zahara, dok je šestogodišnji Paks nedavno izjavio kako bi najviše cool na svetu bilo da na venčanju on bude zadužen da drži prstenje.

Iako su tvrdili da se neće venčati sve dok svim ljudima na svetu, a posebno istopolnim parovima, ne bude omogućeno da to učine slobodno i iz ljubavi, slavni par zasigurno nije iznenađen ovakvim dečijim prohtevima.

- Obično se ljudi prvo zaljube i sve se vrti oko rituala venčanja, da bi se roditeljstvu razmišljalo tek kasnije. Mi smo sve uradili naopako, tako da nećemo biti začuđeni kad, pre ili kasnije, gledajući filmove, klinci krenu da nas zapitkuju zašto nismo u braku. Očekujemo nešto poput: Zašto su Šrek i ljubav njegovog života Fiona venčani, a vi niste? - svojevremeno je izjavila Anđelina.

Prema rečima njihovih zajedničkih prijatelja, ceremonija venčanja trebalo bi da se održi u krajnje jednostavnoj, porodičnoj i romantičnoj atmosferi, sa svega nekolicinom gostiju.

Vera Rakić

makonda-tracker