iskren

Mesecima je ćutao, a evo i zbog čega: Saša Kovačević se oglasio prvi put posle raskida

0
Informacija da je Saša Kovačević ponovo sam i da je okončao četvorogodišnju vezu sa Jovanom Jocić brzo je obišla domaću javnost.
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Vest da se Sašina devojka iselila iz njegovog stana, te da je on na Tajland otputovao sa majkom i bratom dodatno je podgrejala priče o rastanku.

 

Ovo je zaista problematično: Sašu Kovačevića nakon raskida sa Jovanom sačekalo još jedno razočaranje (FOTO)

 

Popularni pevač do sada nije želeo mnogo da govori o svojoj vezi sa Jovanom, pa tako ni o raskidu, ali ova pitanja ne mogu da ga zaobiđu.

 

foto: Instagram

Nastavak teksta i fotografija pogledajte na sledećoj strani.

 

 

 

Iako je razdvojenost od Jovane goruća je tema, Saša kaže da je sada karijeru, spremanje velikog koncerta u Areni i novih pesama stavio na prvo mesto.


Za 4 godine veze nikada nije objavila ovako nešto: Bivša devojka Saše Kovačevića iznenadila fotografijom posle raskida (FOTO)

 

foto: Instagram

Kraj četvorogodišnje romanse: Saša Kovačević okončao vezu sa Jovanom Jocić, a evo šta je razlog!

 

Tačno tako, dosta se pisalo o mom privatnom životu, ali kao što sam se i do sada trudio, ne želim svoj privatan život da stavljam u prvi plan. Svestan sam da sam javna ličnost i da je to neizbežno, ali pokušavam da ga sačuvam za sebe. Ovo je period kada mi je u prvom planu karijera i sada ću se posvetiti radu na novim pesmama maksimalno. Brat i ja smo ih radili mesecima", kaže pevač.  

makonda-tracker