porodica kao najveći oslonac

Bol i tuga su ih na neko vreme odvojili od scene: Nikolija se oglasila prvi put posle smrti Reljine majke

0
Nikolija Jovanović u septembru je na svet donela ćerkicu Reu, a nekoliko meseci nakon najlepšeg događaja u životu, nju i Relju Popovića zatekla je porodična tragedija.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Atraktivna pevačica se ubrzo nakon porođaja vratila nastupima, a uveliko radi i na novim pesmama i ekranizaciji spotova.

 

Nikolija je bila kritikovana zbog toga što se 2 meseca posle rođenja naslednica vratila na scenu, pa je rešila da se osvrne na negativne komentare kako je rano počela sa nastupima.

 

Uporedili su je sa Melanijom, a ona ih je IZNENADILA odgovorom: Evo kako je Nikolija reagovala na pitanje da li se ugleda na prvu damu Amerike (FOTO)

 

Ljudi malo komentarišu. Radim, da naravno da radim. I moja mama je radila dva meseca posle porođaja i Reljina mama je radila kada je njega rodila. Ja mislim da je to skroz normalno", rekla je Nikolija.

 

Njen partner Relja Popović nedavno je ostao bez majke, nakon čega su se emotivni partneri i kolege na neko vreme povukli iz javnosti. Uz Nikoliju koja je sve vreme uz svog izabranika, i njena mama Vesna Zmijanac Relji je pružila veliku utehu. 

 

foto: Marko Poplašen

 

Porodica je uvek tu i bila i ostala i biće. To je najvažnija stvar u životu i temelj da čovek ima za šta da se okrene i u teškom i u dobrom", kaže Nikolija.

Prvi put na sceni nakon smrti majke: Ovako Nikolija pomaže Relji da prebrodi teške trenutke (FOTO)

 

Njena i Reljina ljubav sve je jača, a pevačica je presrećna što pored sebe ima čoveka koji je voli i podržava.

 

Srećna sam što je tako i nadam se da ćemo dugi niz godina biti primer mladim ljudima" rekla je Nikolija u emisiji "Exkluziv".

 

 

 

 

makonda-tracker