borba za opstanak

Jadranku smo gledali u čak 68 filmova, a danas živi na rubu egzistencije: Sebi ne mogu da oprostim greške iz mladosti (FOTO)

0
Prijateljica poznate glumice koja je ostavila neizbrisiv trag kada je u pitanju glumca, pokrenula je akciju kako bi joj obezbedila miran život
foto: Facebook Printscreen
foto: Facebook Printscreen

Prijateljica glumice, Tina Puhalo juče je na Fejbuku pokrenula akciju za pomoć Jadranki Matković koja jedva preživljava.

 

Sve je počelo sa iseljenjem iz stana, nakon čega su počeli brojni zdravstveni problemi i nemaština.

 

Ne mogu sebi oprostiti greške iz mladosti. Nisam prihvatila stalni angažman u pozorištu jer sam mislila da ću više raditi ako ostanem slobodna umetnica. Danas znam da mi je to bila najveća greška u životu - kaže zagrebačka glumica Jadranka Matković.

 

Suprug ju je ostavio zbog ćerkine bolesti, ali njena priča ipak ima srećan kraj: Turska glumica iz 1001 noći ima dva razloga za slavlje (FOTO)

 

Tina juče je na društvenim mrežama pokrenula akciju za pomoć Jadranki koja već nekoliko godina jedva krpi kraj s krajem.

 

- Od 1988. godine sam živela u gradskom stanu od 23 kvadrata, na 4. spratu bez lifta, u Zvonimirovoj ulici i to kao nezaštićeni stanar. Dan pre no što su mi izbacili stvari na ulicu došla je advokatica i rekla mi da od sutra više ne stanujem tu. Mirno sam izašla, a drugi dan sam sve svoje stvari našla razbacane na ulici. Od šoka sam kolabirala - govori glumica, koja je u karijeri odigrala sedamdesetak filmskih i tridesetak televizijskih uloga, a glumila je i mnogim pozorišnim predstavama.

 

Krive žrtvu, brane ZLOČINCA: Poznata glumica priznala da je 10 godina bila u nepriličnoj vezi sa ocem (FOTO)

 

Kako kaže, nakon izbacivanja je zbog povišenog šećera dobila gangrenu pa joj je pretila amputacija noge. Od tada hoda sa štakom, a pre dve godine je slomila i nogu. Grad joj je dodelio stančić na Prisavlju, ali u njemu nije mogla da ostane.

 

makonda-tracker