bračna sreća

Indira Levak pred beogradski koncert uživa u Veroni: Italijanska avantura u društvu supruga (FOTO)

0
Indira Levak, zaštitno lice grupe Colonia, već je 20 godina na našoj estradnoj sceni i poznata je po neiscrpnoj energiji i vedrom duhu.
foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

2017. godinu počela je radno uz brojne koncerte širom regiona, ali i rad u studiju gde pripremaju materijale za Colonijin kompilacijski akustični album s petnaest najboljih Colonijinih hitova, u sasvim novom ruhu, a koji bi trebalo da ugleda svetlost dana ovog proleća.

 

Ipak,i pored brojnih poslovnih obaveza Indira je uspela da izdvoji nekoliko dana za odmor i sa suprugom Miroslavom uputila se u prekrasnu Veronu za koju ih vežu mnoge lepe uspomene. U tom italijanskom dragulju proslavili su prvu godišnjicu braka i uvek se rado vraćaju kako bi ponovo posetili Julijinu kuću gde ih oduševljava atmosfera koja vlada na tom mestu, ispunjena emocijama parova koji dolaze da zaključaju svoj katanac na slavnom zidu ljubavi.

 

Indira Levak: Volela bih da postanem majka
 

Indira i Miroslav, oboje zaljubljenici u brzinu i adrenalin imali su još jedan razlog više za posetu Veroni, gde su posetili "Moto Bike expo”, jedan od najvećih u Evropi.

 

- Miro uvek ide sa mnom na sva moja snimanja, koncerte, poslovne angažmane jer je meni tako ugodnije i volim kad smo zajedno. Sada je bio red da i ja budem uz njega među „ muškim igračkama u moto raju“ što mi nije teško palo!- kroz smeh govori Indira koja je s uživanjem pogledala nove primerke motora.

1 / 13 Foto: Privatna arhiva

Miro u garaži već ima dva motora, a supružnicima predstavlja veliki užitak da sednu na motor i provozaju se do obale, ponekada samo kako bi popili kafu uz more.

 

Grupa Colonia spektakularnim koncertom obeležila 20 godina karijere

 

Tokom celog vikenda uživali su u Veroni otkrivajući nova mesta na kojima još nisu bili i obilazeći italijanske restorane, poznatu arenu u Veroni i puneći baterije za nove koncerte.

 

Srećna i nasmejana Indira stiže u Beograd, gde će za Dan žena zapevati u najpoznatijem beogradskom klubu Kasina.

makonda-tracker