TUŽNO

Ona je dugo bila bolesna i teško je hodala: Srceparajući oproštaj Bobana Stojanovića od kume Ane Radmilović (FOTO)

0
Kum Ane Radmilović, gej aktivista Boban Stojanović oprostio se sa osobom sa kojom je imao najlepštu priču u životu.
foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Posle saznanja da njegova kuma više nije živa, Boban je rešio da se sa njom oprosti putem društvenih mreža, piše Kuirir.rs

 

O tome kako su se upoznali ispričao je sve, a ovo je njegov post na Fejsbuku:

Sinoć sam saznao da je umrla Ana Radmilović, moja kuma. Priča sa Anom je jedna od najlepših priča u mom životu.

Naime, dve hiljade i neke godine, Ana me prozvala u nekoj svojoj kolumni, kao: "Ko je taj Boban Stojanović da proziva Mariju Šerifović što peva radikalima!?".


Molim Boga da bar ovih 8 dana niko više neće umirati: Ćerka Zorana Radmilovića iznenada preminula, a ovo je njena poslednja poruka 

 

Videli smo se jedan jedini put u polumraku stana u kome je živela. U tom nesvetlu, pored jedne tužne lampe, svetlele su još samo njene oči, uokvirene tamnim podočnjacima. Bila je odveć bolesna i teško se kretala. Iz sobe mi je davala navigaciju da nam spremim kafu. Tog dana stigli su joj prvi primerci knjige "Žena bez horoskopa".

Rekla je: "Jao, kako sam neuredna. Došao mi je kum, a ja ležim bolesna, polomljena mi je ruka, ničim ga nisam poslužila, ne mogu da ustanem da vratim ovih nekoliko daščica iz parketa koje je kuče izvadilo, a nisam ni za selfie. Molim te, otvori paket i daj mi knjigu da ti potpišem".

foto: Vladimir Šporčić

 

makonda-tracker