Da li je se sećate?

Sa 17 bila je Senka, a sa 57 porodični život živi usred brzog Menhetna: ONA se proslavila ulogom u Nacionalnoj klasi, a danas blista U PRAVNOM SVETU (FOTO)

0
Gde je danas i šta radi Maja Lalević, koja je sa samo 17 godina rame uz rame sa Gagom Nikolićem igrala u "Nacionalnoj klasi", filmu kojio je postao kultno ostvarenje jugoslovenske kinematografije?
foto: Youtube prinscreen
foto: Youtube prinscreen

Maja Lalević postala je poznata nakon uloge u filmu "Nacionalna klasa", u kojem je imala i vruće scene sa Draganom Nikolićem. Ona je imala samo 17 godina kada je dobila ovu ulogu, u filmu koji je postao kultno ostvarenje jugoslovenske kinematografije.

 

Sećate li se štrebera iz filma Mi nismo anđeli 2? Nećete verovati kako izgleda DANAS! (FOTO)

Moj tadašnji dečko bio je mnogo stariji od mene i imao je važnu ulogu iza kamere.

 

Da bih svakog trenutka bila blizu njega, visila sam u Udruženju slobodnih umetnika, gde se odvijao kasting za film", ispričala je ona jednom prilikom.

foto: Youtube prinscreen

Nakon "Nacionalne klase", imala je epizodne uloge i u filmovima "Osam kila sreće" i "Šest dana juna". Pored Fakulteta dramskih umetnosti, završila je i Pravni fakultet, a kada je rešila da napusti glumu ostvarila je uspešnu advokatsku karijeru. Njeno ime dobro je poznato u pravnom svetu.

 

foto: Youtube prinscreen

Danas se preziva Piščević, ima 57 godina, udata je i ima dve ćerke. Živi na Menhetnu.

makonda-tracker