spremio se za najgore

Znao je da će mu ovaj skandal uništiti imidž, ali... Evo zašto Dejvid Bekam NIJE sprečio objavljivanje kontroverznih mejlova

0
Nakon što su hakovani i objavljeni mejlovi engleskog fudbalera u kojima je otkriveno da je vređao pojedine zvezde i odbio da donira novac u humanitarne svrhe, Bekam je svetska tema broj jedan.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proteklih dana, mnoge su zapanjile najnovije vesti o bivšem fudbaleru Mančester junajteda i Real Madrida.

 

Naime, u medijima su se pojavili Bekamovi mejlovi koji ukazuju na to da je njegovo aktivno učešće u humanitarnim akcijama širom sveta zapravo bilo deo kampanje za dobijanje titule viteza.

 

Hakovani mejlovi Dejvida Bekama otkrili njegovu stranu koju nismo znali: Odbio da da novac u humanitarne svrhe - a to je samo jedan od šokantnih detalja!

 

Bekam je, navodno, čak odbio neko manje cenjeno priznanje rečima:

Ako nije viteštvo, odj***te."

 

A photo posted by David Beckham (@davidbeckham) on

 

I ne samo to, u njima smo imali priliku da pročitamo da Dejvid ne daje novac u humanitarne svrhe s onoliko žara koliko smo mislili, pa je suprug Viktorije Bekam tako poručio da je to njegov je**ni novac i zahtevao da mu se plati avionska karta od 7.000 funti kako bi prisustvovao jednoj humanitarnoj večeri u Kini - iako mu je karta već bila plaćena, ali sedišta nisu bila po njegovoj volji.

 

Britanski portali javljaju da je Bekam ovu bruku mogao da spreči i da je znao da će se mejlovi pojaviti u medijima, ali nije želeo.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani.

 

makonda-tracker