Uvek za korak dalje

Njihovo vaspitanje je do sada bilo prava MISTERIJA: Evo čemu Kejt Midlton uči svoju decu (FOTO)

0
Iako ih često viđaju na mnogim društvenim manifestacijama, kraljevska porodica je veoma malo govorila o obrazovanju i vaspitanju svoje dece.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton prilikom posete jednoj londonskoj osnovnoj školi je otkrila koje su po njenom mišljenju najvažnija osobina kod ljudi. 

 

Ovim potezom je srušila sve tabue o svekrvama, ali i rasplakala mnoge: Kejt Midlton je princezi Dajani odala počast na dirljiv način! (FOTO)


Lepa Kejt je rekla da je o ljubaznosti, poštovanju i iskrenosti učila od svojih roditelja i da sada iste "lekcije" prenosi na svoju decu, princa Džordža i princezu Šarlot, piše Daily Mail, a prenosi Stil.kurir. 

Shvatila sam koliko su mi presudne bile ove vrednosti u životu. Zato Vilijam i ja želimo da našu decu, Džordža i Šarlot, tokom njihovog odrastanja naučimo koliko su one važne. Prema mom mišljenju, podjednako su bitne kao uspeh u matematici ili sportu", izjavila je Kejt.

Da li biste joj se tada divili? Evo kako je Kejt Midlton izgledala pre nego što je postala princeza (FOTO)

 

Inače, za ovu priliku vojvotkinja je obukla crveni komplet italijanske kreatorke Luize Spanjoli, uz koji je nosila crnu tašnicu i salonke sa visokim potpeticama u istoj boji.

 

 

 

makonda-tracker