Slavko Beleslin: Na krilima nove ljubavi

0
Voditelj i urednik Nacionalnog dnevnika TV Pink Slavko Beleslin nedavno je otpočeo romansu sa atraktivnom Ivom Šiđanin, asistentkinjom na novosadskom Fakultetu tehničkih nauka
foto: Story press
foto: Story press

Voditelj i urednik Nacionalnog dnevnika na TV Pink, tridesetšestogodišnji Slavko Beleslin, odnedavno je u vezi sa deceniju mlađom Ivom Šiđanin, asistentkinjom na novosadskom Fakultetu tehničkih nauka na predmetu menadžment u medijima. Atraktivna plavuša, inače i doktorant na ovom fakultetu, uspela je da osvoji srce poznatog novinara koji je pre ove romanse određeno vreme samovao. Par se upoznao posredstvom zajedničkih prijatelja, i ubrzo je uplovio u strasnu romansu na kojoj bi harizmatičnom Slavku mogli da pozavide mnogi muškarci. Osim što pleni svojim fizičkim atributima, lepa Iva izuzetno je uspešna i  u poslu, budući da je sa svega dvadeset pet godina već asistent na fakultetu.

Zaljubljeni par u poslednje vreme sve češće se pojavljuje i u domaćoj javnosti, pa su tako nakon zabave koju je početkom aprila u Expo centru organizovala Coca-Cola, prošlog petka posetili i Beogradski festival igre u Sava centru. Zgodni voditelj, za sada ćuti o svojoj novoj vezi, ali pogledi koje na javnim mestima razmenjuje sa šarmantnom damom govore više od bilo kakvih komentara. Njegovu svakodnevicu, osim radnih obaveza, koje savesno ispunjava u svojoj matičnoj kući Pink, od pre mesec dana ispunjavaju i česti susreti sa zgodnom Ivom kojoj zaljubljenost, kao i njenom partneru, jednostavno isijava iz očiju. Beleslin inače važi za jednog od najpoželjnijih domaćih muškaraca, a čitaoci Storyja uvrstili su ga i u dvadeset pet najfatalnijih poznatih Srba. Istovremeno, uz njegovo ime vezuje se i imidž večitog neženje koji mu savršeno pristaje, te se svojim izjavama o ljubavnom životu nimalo ne trudi da razuveri znatiželjnike u suprotno.

- Pravi kavaljeri nikada ne otkrivaju detalje o svojoj vezi. A drugi ljudi, ako su takođe kavaljeri, ne raspituju se - rekao je Slavko za Story. Uprkos brojnim zavodničkim epitetima koje mu pripisuju, on sebe ne smatra zavodnikom.

Nikola Rumenić

makonda-tracker