porodica na prvom mestu

Topalko: Heleni se ne mešam u ljubavne izbore (FOTO)

0
Popularni estradni umetnik Milan Topalović Topalko otkriva kakav odnos gradi sa svojom ćerkom, čime voli da se zanima kada nije na sceni i na koji način neguje dve decenije skladan brak sa suprugom Vesnom
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Pevač narodne muzike Milan Topalović Topalko (41), prošlu godinu pamtiće po izvesnom napretku u karijeri koji je usledio nakon ekranizacije novog singla Ljubavna terapija. Kao jedna od učesnica u spotu pojavila se i njegova ćerka Helena (20). Ona je tumačila lik prelepe devojke koja je među brojnim pripadnicama nežnijeg pola uspela da osvoji pevačevo srce, a pojedinci su scenario spota okarakterisali kao veoma neukusan. Međutim, pevač se ne obazire na zlurade komentare i u potpunosti je zadovoljan kako je čitav projekat ispao.

 

- S obzirom na to koliko je vremena i novca uloženo u spot, sve je savršeno prošlo. Drago mi je što je Helena verodostojno uspela da prikaže lepotu jedne boginje koja se spominje u pesmi – ponosno objašnjava Milan i otkriva kako mu je bilo izuzetno teško da ćerku nagovori na ovaj poduhvat.

 

- U početku se femkala, jer ju je supruga zamolila da učestvuje u njenom spotu, koji je tek u najavi. Međutim, uspeo sam da je ubedim da ćemo za mamu naći manekena i da ona tati treba da pomogne – kroz smeh priča Topalko i priznaje da onog momenta kada je došlo vreme za izmirivanja računa sa saradnicima, ni Helena nije ostala praznih šaka.

 

- Nije uzela novac, ali dogovorili smo se da joj finansiram doček Nove godine u inostranstvu. Ponosan sam što je izrasla u skromnu devojku – kaže Topalović.

 

- Helena odmalena nema nikakav odnos prema novcu. Kada bi joj neko od rodbine svojevremeno dao novčanicu, uzela bi je, poigrala se s njom, a onda bi je bacila negde u dvorištu, pa smo supruga i ja morali da je tražimo. Za razliku od većine svojih vršnjakinja, kada je pitamo: Sine, da li ti treba para, kaže da ima dovoljno – objašnjava Zvezda Granda i kroz smeh priznaje da je ćerka tu osobinu verovatno nasledila od njegovog oca, jer ni supruga ni on nisu baš štedljivi.

 

foto: Vladimir Šporčić

- Nikada nisam umeo sa novcem, ne zna se da li ga brže zaradim ili potrošim – ističe Milan koji savete za štednju možda nije mogao da prenese na svoju ćerku, ali trudi se da je uputi u sve ostalo. Kao i svaki otac, ne dozvoljava da se njegova mezimica muči, ali veruje da je nije razmazio.

 

- Nekada sam toliko popustljiv da sve odobravam, ali postoje situacije kada nešto ne može, bez obzira na to koliko me moli – priča pobednik rijalitija Farma, koji ostaje po strani kada su u pitanju Helenini ljubavni izbori, ali o svakom njenom mladiću mora da zna osnovne podatke.

 

- Nikada joj se nisam mešao u emotivni život, ali savetujem je da odabere dečka koji ima zanimanje, a ne nekog ko gluvari ceo dan u kafiću – kaže Topalko i napominje da uvek proveri da li je mladić iz pristojne kuće, čime se bavi i ko su mu roditelji.

 

Još od njenog najranijeg detinjstva nastojao je da ne razvija ćerkin gen za muziku kako ne bi krenula roditeljskim stopama. Mada, kada se osvrne na svoju karijeru, kaže da bi Helena bila daleko uspešnija i od mame i od tate.

Iako smatra da je još mlada, popularni Topalko ističe kako ne bi imao ništa protiv toga da u ovim godinama postane deda, jer veruje da samo Bog može da određuje nečiju sudbinu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker