Voja Nedeljković u prvom radijskom rijalitiju u Srbiji

0
Najzabavniji radijski rijaliti šou pod nazivom Brojač počinje u ponedeljak 19. aprila na Radiju S, a jedan od voditelja je Voja Nedeljković.
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Glavne zvezde ovog šou programa su Vozač i Brojač. U ulozi brojača je poznati voditelj Voja Nedeljković, a u ulozi vozača Duško.

Ko je Duško? Duško je naš komšija. Ima 37 godina, troje dece, ženu i bivšu ženu (ne zna se koja je džangrizavija), taštu i bivšu taštu (ne zna se koja je dosadnija), rodbinu i mnogobrojne prijatelje kojima je uvek potrebno nešto da se završi, a Duško je kao stvoren za to! Naivčina i dobričina, on svima hoće da učini. Jedino što želi za sebe, jeste slobodno vreme kako bi mogao da ode na pecanje.

Kao vozač zaposlen na Radiju S, njegov posao podrazumeva vožnju po ceo dan u novom Twingu. On svakodnevno dobija određene zadatke za potrebe radija, koje bi trebalo da izvrši po celoj Srbiji. U toj nameri ga uporno ometaju njegovi najbliži.

Slušaoci će morati da prate Duškovo kretanje i prepreke na koje nailazi.

Svakog radnog dana od 8h do 18h časova, Duško će se uključivati u program Radija S i davati informaciju na kojoj se lokaciji nalazi, dok će  Brojač, Voja Nedeljković, brojati kilometre koje je Vozač prešao. Slušaoci će imati zadatak da pokažu koliko poznaju grad u kome žive i kažu koliko je Duško kilometara tog dana prešao. Osim vrednih dnevnih i nedeljnih nagrada, na kraju ovog šou programa koji traje do 31. maja, slušaocu koji pogodi najpribližniji broj ukupnih pređenih kilometara, sledi glavna nagrada, ni manje ni više, novi Renault Twingo koji će dodeliti AK Kompresor, generalni diler Dacie i Renault-a.

- Raduje me pomisao da ću se narednih 40 dana svakodnevno družiti sa slušaocima Radija S. Siguran sam da će to biti nezaboravan provod. Upoznao sam Duška i ne mogu ni da zamislim na kakve će sve prepreke nailaziti. Samo se nadam da neću morati da upoznam celu njegovu porodicu i prijatelje - izjavio je Voja Nedeljković.

makonda-tracker