zapanjujuća priča

Već 11 godina u njenom domu se događaju NEVEROVATNE stvari: Udovica slavnog fudbalera tvrdi da je proganja duh pokojnog supruga

0
- Prvo takvo iskustvo imala sam na dan sahrane. Čim sam ušla u kupatilo, voda je odjednom počela da teče - opisala je ona prvu u nizu čudnih situacija...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Udovica fudbalske legende Džordža Besta tvrdi da je 11 godina nakon smrti njegov duh i dalje proganja. Bivša manekenka Aleks Best je to rekla u jutarnjem šou na britanskom ITV-u.

 

Duh ove devojke proganja Ledi Gagu: Jeziva priča zbog koje nećete mirno spavati (VIDEO)

 

- Prvo takvo iskustvo imala sam na dan sahrane. Čim sam ušla u kupatilo, voda je odjednom počela da teče - rekla je Aleks, koja je za legendu Mančester junajteda bila udata od 1995. do 2004. godine.

 

foto: Profimedia

Dodala je da nije sigurna da je to Džordž, ali da su čudne stvari počele da se događaju nakon njegove smrti.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

 

foto: Profimedia

Nije hteo da je napusti

 

Aleks je zbog toga razgovarala sa medijumom, koji joj je rekao da se to događa zbog toga što Džordž nije hteo da je napusti.

 

Prelepa glumica priznala kako je ovojila ljubav svog života: Ne stidim se što sam proganjala svog muža (FOTO)

 

- To ima smisla jer nakon Džordžove smrti nisam imala nijednu ljubavnu vezu. Kao da mi on nije dao. U poslednjih 11 godina mnogi ljudi su svedočili čudnim stvarima. Nameštaj je počeo da se pomera sam od sebe, fioke da se otvaraju iz čista mira i to se ponavljalo u tri stana u kojima sam živela nakon njegove smrti -  rekla je Aleks.

 

 

Džordž Best je umro 2005. u 59. godini, nakon što su mu otkazali organi. Bio je jedan od najvećih britanskih fudbalera svih vremena, a za reprezentaciju Severne Irske odigrao je 37 utakmica. Bio je, međutim, poznat i po raskalašnom životu i zavisnosti od alkohola.

makonda-tracker