Skandal godine!

Hakovani mejlovi Dejvida Bekama otkrili njegovu stranu koju nismo znali: Odbio da da novac u humanitarne svrhe - a to je samo jedan od šokantnih detalja!

0
Bivši fudbaler i tata četvoro dece poznat je po svojim manirima uglađenog engleskog gospodina, velikodušnosti i saradnji s UNICEF-om. Međutim, da li je sve baš tako?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni fudbaler gotovo da nema mrlje u svojoj karijeri - uvek je bio maksimalno posvećen kako svom poslu tako i radu u okviru humanitarnih organizacija.

 

Ipak, čini se da bi hakovanje njegovog e-mail naloga moglo da baci ogromnu senku na sjajnu karijeru i brojna dobra dela koja je Bekam do sad učinio.

 

 

A photo posted by David Beckham (@davidbeckham) on

 

Naime, nakon što su njegove privatne prepiske otkrivene, pojedini smatraju da Dejvid nije ni nalik sportisti i čoveku velikog srca kojeg smo zavoleli.

 

Kada brak zapadne u krizu, svi slavni parovi prvo urade ovo: Potez Dejvida i Viktorije Bekam podstakao tračeve (FOTO)

 

Bekamovi mejlovi objavljeni su na sajtu Football Leaks, koji je sličan sajtu Wiki Leaks. Oni se, jednim delom, tiču jednog dobrotvornog događaja vezanog za UNICEF, čiji je Dejvid ambasador dobre volje.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

 

foto: Profimedia

 

Bivši fudbaler je navodno od Unicefa tražio da mu plati put 7.000 funti, kako bi stigao na dobrotvornu večeru koja se održavala u Šangaju - iako su mu sponzori već obezbedili privatni avion.

 

Uz to, nakon što je Bekam saznao da ipak neće biti proglašen vitezom, nazvao je komitet koji određuje kome će ova čast pripasti nezahvalnim pi**ama.

 

 

A photo posted by David Beckham (@davidbeckham) on

 

Ispostavilo se da je novac veoma važan ovom multimilioneru, pa je Dejvid tako navodno odbio da da novac za jednu UNICEF-ovu kampanju.

 

Vila Bekamovih je definitivno najluksuzniji dom slavnih: Soba za pakovanje poklona i berbernica su samo dve od 110 prostorija u njoj! (FOTO)

Ne želim da dam svoj novac za ovo", napisao je navodno Bekam. "Kad bih prosto sipao novac u ovaj fond, to rastanak od sopstvenog novca. Kad ne bi bilo tog fonda, novac bi bio za mene. Taj je**ni novac je moj."

makonda-tracker