emotivni rolerkoster

Nakon majčine smrti, otac me se odrekao: Poznata voditeljka uzburkala region potresnom objavom (FOTO)

0
Poznata novinarka i voditeljka Aida Jokanović, koja je u javnosti poznata po devojačkom prezimenu Alilović, već nekoliko meseci prolazi kroz težak period zbog porodičnih problema
foto: Instagram
foto: Instagram

Bivša devojka glumca Branislava Trifunovića, koja se prošle godine udala za snoubordera Nedeljka Jokanovića i s kojim je dobila ćerku Rimu, oglasila se na društvenim mrežama i podelila ono što je muči.


- Krajem jula prošle godine postala sam mama. Tačno dva meseca kasnije bila sam na sahrani mojoj mami. Tri meseca posle otac me se odrekao. U tom emotivnom rolerkosteru shvatila sam da su radost i bol istog intenziteta, a da od nas zavisi za šta ćemo se odlučiti... I zato, draga Rima, (ćerka, prim. aut.), hvala ti za šest meseci radosti - napisala je Aida na Fejsbuku.

 

Prva fotografija bebe: Dan nakon porođaja Aida Jokanović predstavila mezimicu Rimu (FOTO)

Međutim, Aida nije želele da prokomentariše ovaj post:


- Trenutno se nalazim na planini sa svojom ćerkom. Molim vas da razumete da to što sam stavila na društvene mreže ne bih dalje komentarisala.

 

Aida Alilović: Romantična heroina u crnom odelu

 

Ni njeni prijatelji nisu bili raspoloženi da komentarišu porodičnu situaciju kroz koju voditeljka trenutno prolazi. Nisu želeli da nam odgovore na pitanje da li do sukoba Aide Jokanović, nekada Alilović, i njenog oca došlo zbog njene udaje za Neđu Jokanovića i definitivnog preseljenja iz Sarajeva u Beograd.

 

Aida i Neđo venčali su se u aprilu 2016. na Kopaoniku. Ona je već tada bila u petom mesecu trudnoće.

makonda-tracker