Urnebesno

Internet gori zbog poznatog pevača: Ima li ko jači od Marinka Rokvića? (FOTO)

0
Nakon drame koja se dogodila u jednom tržnom centru, gde je Marinko Rokvić navodno fizički nasrnuo na mladića i devojku zbog nesporazuma oko parking mesta, internet su preplavile šale na račun pevača i njegove snage
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Iako se izjave mladog para i poznatog pevača ne podudaraju, te još uvek nije poznato šta se zaista desilo, korisnike društvenih mreža to nije sprečilo da od Marinka naprave internet zvezdu!

Tviteraši su bili najkreativniji, pa su tako osvanule i sledeće šale i fore: „Kada Marinko uđe u podzemnu garažu, i beogradsko podzemlje utihne”, „Znak za parking neće biti P, već početno slovo Marinkovog imena, dakle M”, „Parkiraj tiho i vodi Marinka sa sobom”...

 

Marinko Rokvić progovorio o tuči: Evo šta se zaista desilo na parkingu tržnog centra!

 

 

A photo posted by Marinko Rokvić (@marinko_roki_rokvic) on

Korisnici Fejsbuka uglavnom su fotomontažama opisivali ceo slučaj, a na Instagramu je osvanuo profil pod nazivom "Marinko Roki Rokvić", koji obiluje urnebesnim fotografijama i fotomontažama inspirisanim upravo ovim događajem.

 

Marinko Rokvić otkrio šta je ZAPRAVO dogodilo: Ja sam žrtva, svi su me već optužili i osudili
 

Na njima se mogu videti brojni svetski snagatori poput Silvestera Stalonea, Arnolda Švarcenegera, Čaka Norisa, koje ova šala nije mogla da zaobiđe, pa su iz bolničkih kreveta, uplakani potvrdili da ih je pretukao Marinko.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker