Pamela Anderson: Recept za veganski šejk

0
Intrigantna lepotica Pamela Anderson na listu svojih postignuća dodala je i posebnu vrstu veganske poslastice

Žena sa najvećim brojem slika na naslovnici magazina Playboy, proslavljena i po ulozi u hit seriji Čuvari plaže, na manifestaciji Milioni milkšejkova u Los Anđelesu lansirala je svoju verziju ovog mnogima omiljenog deserta. Ovaj šejk ne sadrži mleko i baziran je na striktnim pravilima veganskog pripremanja hrane, a između ostalog sadrži ananas, kokos, bananu i veganski sladoled.

S obzirom na to da je već godinama vegetarijanac i veliki borac za prava životinja, Pamela je izuzetno ponosna što je ovo prvi veganski proizvod predstavljen na festivalu gde su mnogobrojne zvezde poput Majli Sajrus, Paris Hilton i Dejvida Bekama stavile svoj potpis na neke od poslastica.

- Nije mi trebalo puno vremena da osmislim sastojke za šejk, pošto ga često pravim svojoj deci kod kuće u Malibuu. Želela sam da dokažem kako je moguće napraviti zaista ukusan slatkiš, bez potrebe za korišćenjem ijednog produkta životinjskog porekla. Nazvala sam ga Veganski vanila-kokos-ananas šejk! Oduvek sam volela da mutim stvari i oduševljena sam što sam smućkala prvu vegansku stavku na meniju! – rekla je uzbuđeno slavna glumica kanadskog porekla.

Vera Rakić

makonda-tracker