Mišel MekGi se oseća krivom pred Sandrom Bulok

0
Istetovirana porno zvezda Mišel MekGi, koja je zaslužna za prve varnice koje su označile početak kraja braka Sandre Bulok i njenog muža Džesija Džejmsa, odlučila je da se slavnoj glumici otvoreno izvini

Dobitnica Oskara Sandra Bulok napustila je svog supruga Džesija Džejmsa prošlog meseca, nakon što je tatu-model i glumica erotskih filmova Mišel MekGi javno razotkrila svoju  jedanaestomesečnu aferu sa voditeljem televizijskih emisija o motociklizmu. U međuvremenu su još dve dame iznele slične tvrdnje, dok se za još četiri sumnja da su da su bile u nekakvoj vrsti veze sa Džejmsom dok je on sve vreme bio u naizgled srećnom braku.

U trenutku kada svi mediji navode kako će mnogima omiljena devojka iz komšiluka podneti zahtev za razvod, Mišel je shvatila da se oseća veoma loše zbog cele situacije i rešila je, gostujući na jednoj australijskoj TV stanici, da uputi Sandri svoje iskreno izvinjenje.

- Žao mi je zvog tvog poniženja. Žao mi je što je ovo sve izašlo u javnost. Žao mi je zbog svega! Sandra mora da je strašno povređena, ispražnjena, uznemirena i sigurno joj je užasno neprijatno. Želela bih da joj uputim izvinjenje od srca. Mnogo mi je žao zbog sveg poniženja i bola koji sam joj nanela. Zaista se osećam loše – rekla je MekGijeva i dodala kako joj je jasno kroz šta glumica prolazi, pošto je Džesi i nju samu na neki način prešao, slagavši je da je njegov brak sa Sandrom gotov, uz napomenu kako cele afere ne bi ni bilo da je Džejms otpočetka bio otvoren prema njoj.

Vera Rakić

makonda-tracker