Aleksandra Milutinović piše za Lepu Brenu

0
Jedna od naših najpoznatijih kantautorki domaće zabavne muzike, Aleksandra Milutinović, biće jedna od potpisnica novog albuma folk dive Lepe Brene.
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Spekuliše se i da bi Brena trebalo da snimi pesmu Snežna kraljica koju je Aleksandra svojevremeno napisala za Gocu Tržan. Goca je navodno trebalo da snimi tu numeru kao duetsku sa folk zvezdom Cecom Ražnatović, ali do realizacije tog plana nije došlo.

- Danas su me kontaktirali iz Breninog tima i ovih dana bi trebalo da imam sastanak sa njima. Ukoliko budem radila i kompozicije i tekstove za nju, trudiću se da aktuelne svetske trendove prilagodim onome što bi po mom mišljenju najbolje odgovaralo njenom senzibilitetu, ali nisam razmišljala o tome da Brena snimi Snežnu kraljicu. Ta pesma je nastala davno, i mislim da ne bi odgovarala aktuelnim muzičkim trendovima. Čak sam i zaboravila da sam je napisala – kaže za Story Aleksandra, koja još nije završila tekstove za novi album hrvatske pop zvezde Nine Badrić.

- Kada je reč o Nininom CD-u, nisam završila svoj deo posla, a mislim da će ona prvo izdati singl, jer album još nije gotov – kaže Milutinovićeva.

 Nikola Rumenić

makonda-tracker