Oporavak posle zdravstvenih tegoba

Nives Celzijus završila u bolnici: Osetila sam jak bol u grudima, a onda sam zatražila lekarsku pomoć...

0
Iako je za najluđu noć imala drugačije planove, pevačica i spisateljica Nives Celzijus provela je Novu godinu u jednoj zagrebačkoj klinici gde je hospitalizovana zbog nesnosnih bolova, a nakon što je ozdravila, sebi je poželela da bude srećna i da u 2017. pronađe muškarca koji bi je zasmejavao
foto: Matea Smolčić, story press
foto: Matea Smolčić, story press

Umesto da 2017. godinu dočeka s prijateljima i porodicom, hrvatska pevačica Nives Celzijus (35) ponoć 31. decembra provela je u zagrebačkoj bolnici Sveti duh gde je primljena nakon što joj je ustanovljena anemija. Da nešto nije u redu, javnost je saznala kada je Nives prvog dana nove godine na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz bolničke postelje ispod koje je napisala: Imala sam plan da malo lepša i sređenija uđem u 2017, ali ispalo je drukčije. Želim vam najsrećniju Novu godinu, mili moji.
 

- Osetila sam jak bol u grudima i zbog toga sam zatražila lekarsku pomoć, a onda su otkrili da sam anemična – objasnila je Nives u telefonskom razgovoru za hrvatsko izdanje magazina Story i dodala kako je pre povratka kući morala da obavi još nekoliko pretraga da bi se utvrdilo šta je uzrok anemije. Budući da je poslednjih meseci imala mnoštvo obaveza, nije ni čudo što je stres ostavio brojne posledice na njeno zdravlje.

 

foto: Matea Smolčić, story press

 

Početkom decembra debitovala je na pozorišnim daskama u komadu Vitez slavonske ravni koje se igra u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu, a zatim je predstavila i novu pesmu za koju je sama napisala tekst i muziku.

 

Nives Celzijus u detinjstvu trpela torturu: Ovo mi je bila jedna od najvećih trauma u osnovnoj školi (FOTO)
 

- Inspiraciju za Kukulele dobila sam pred televizorom, gledajući neku seriju. Shvatila sam da mi žene rado u pesmama pevamo o tome kako smo tužne, zaljubljene, nesrećne, povređene i volimo svog muškarca kakav god on bio, umesto da mu jasno kažemo šta mu sledi. Ako ne bude dobar, biće njemu kuku-lele. Mi žene treba da pokažemo da s nama muškarci ne mogu olako, a da mi samo jedna drugoj kukamo. Evo, neka sad i muškarci kukaju jedni drugima kad im mi pokažemo da možemo sve igrice ravnopravno igrati – istakla je nedavno Nives koja nakon razvoda od bivšeg fudbalera Dine Drpića s kojim ima dvoje dece, ćerku Taišu (9) i sina Leona (11), još nije pronašla sreću u ljubavi.

 

foto: Matea Smolčić, story press

- Ni sama više nisam sigurna kakav muškarac mora da bude da bi me osvojio. Dolazim u godine kada mi je bitno da se dobro osećam u nečijem društvu, da imamo o čemu da razgovaramo, da me zasmejava – rekla je nedavno pevačica koju su nakon razvoda povezivali s bivšim nemačkim fudbalskim reprezentativcem Kristofom Mecelderom, s kojim je prošle godine viđena u VIP loži stadiona Santjago Bernabeu u Madridu gde su gledali utakmicu između Reala i Volfsburga.

 

Nives Celzijus: Zbog dece smo u dobrim odnosima

 

Međutim, Nives je demantovala bilo kakvu romansu i istakla da je on njen drag prijatelj. Nakon oporavka, Nives je svu svoju energiju ponovo usmerila ka karijeri, a u novoj godini sebi je poželela da, ako ništa drugo, u 2017. bude podjednako srećna kao u prošloj.

( Piše: Nikolina Kunić, Priredila: Milica Prelević )
makonda-tracker