Rasel Krou dobio zvezdu na Bulevaru sumraka

0
Australijski glumac i muzičar novozelandskog porekla Rasel Krou prošetao se juče sa porodicom po zvezdi sa sopstvenim imenom na čuvenom holivudskom šetalištu

Višestruko nagrađivani glumac i dobitnik Oskara 2001. godine za film Gladijator, Rasel Krou, nakon što je više puta odbio da prihvati ukazanu mu čast da dobije zvezdu na holivudskom Bulevaru sumraka, najzad je prihvatio ovo prestižno priznanje i u ponedeljak je sa suprugom i sinovima došao na svečanu ceremoniju njenog otkrivanja.

- Odmah sam pored sir Entonija Hopkinsa, što uopšte nije loše! Ovo je odlična malena nekretnina i to na dobrom mestu. Ne postoji mesto na kojem bih radije bio, osim da budem sa svojom porodicom, nego nego na snimanju igranog filma, pogotovo u ovim prvim danima kad je prisutno sve to silno oduševljenje i još je sve friško – izjavio je glumac i dodao:

- No, kao što rekoh, zahvaljujem se na privilegiji i uvek ću biti zahvalan zbog iste. Živeli! – rekao je Krou i pridružio se porodici i društvu svojih bivših saradnika i prijatelja među kojima su bili reditelj Ron Hauard, producent Brajan Glejzer, glumac Sem Vorington i talk-show voditelj Džej Lino.

Vera Rakić

makonda-tracker