zapalila društvene mreže

Šta to povezuje Dijanu Janković i Kajli Džener? (FOTO)

0
Znate li šta je zajedničko mladoj rijaliti zvezdi Kajli Džener i našoj popularnoj pevačici Dijani Janković?
foto: Promo
foto: Promo

Nakon što je pevačica i dizajnerka Dijana Janković putem društvenih mreža podelila fotografiju na kojoj do izražaja dolazi njena zategnuta zadnjica, mnogi su povezali našu muzičku zvezdu sa Kajli Džener.

foto: Instagram

Naime, mlada rijaliti zvezda je sličnu fotografiju nedavno objavila na Instagramu, pa su Dijanu fanovi odmah uporedili sa Kajli, tvrdeći da "imaju mnogo toga zajedničkog".

 

foto: Promo


Inače, poznato je da je Dijana i te kako posvećena nezi svog tela, pa i ne čudi što se može pohvaliti savršenom figurom za koju zahvalnost duguje svakodnevnim napornim treninzima.


Dijana Janković je golišavim fotografijama srušila Instagram: Evo kako je njen suprug reagovao na to (FOTO)
 

Osim toga, Dijana je mnogo truda uložila i u svoju karijeru, zbog čega polako ali sigurno pronalazi svoje mesto na svetskoj muzičkoj sceni, budući da je ostvarila saradnju sa mnogim stranim zvezdama, a jedna od poslednjih sa kojima je sarađivala jeste Shaggy sa kojim je snimila pesmu Say no more.

 

Da li su ovo najviše štikle u istoriji mode? Dijana Janković u njima doslovno korača na vrhovima prstiju (FOTO)

 

Pesma je za kratko vreme postigla veliki uspeh, o čemu svedoči i činjenica da se često emituje na najvećoj radio stanici u Africi.

 

- Presrećna sam što moja pesma postaje svetski hit, a tek je izašao spot. Zaista nisam očekivala da će moja pesma stići do Afrike. To je moj do sada najveći uspeh u karijeri! - ponosno kaže Dijana.

makonda-tracker