Životna drama

Optužila ga za zlostavljanje, a onda je i sin svedočio protiv njega: Svi detalji sunovrata slavnog pevača

0
Bivši supružnici već dugo vode bitku za starateljstvo, u kojoj će po svemu sudeći deblji kraj izvući problematični pevač.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevač Robin Tik izgubio je starateljstvo nad šestogodišnjim sinom, nakon što ga je njegova bivša supruga, glumica Pola Paton, optužila da ih emocionalno zlostavlja.

 

Sudija Višeg suda u Los Anđelesu izdala je privremenu zabranu prilaska protiv Tika, koji će sina Džulijana sada moći da viđa samo u prisustvu treće osobe, dok bivšoj supruzi neće smeti ni da priđe. Ona ga je optužila da ju je zlostavljao dok su bili u braku, koji su okončali u martu 2015.

 

Nakon smrti supruge ostao je udovac sa TROJE dece: Poznati fudbaler je sa ovom starletom ponovo spoznao sreću (FOTO)

 

Pola je pod zakletvom rekla da ju je Robin tokom avionskog leta u aprilu 2013. godine gurnuo na pod i šutnuo, da ju je varao dok su bili u braku i da je zavisnik.

Zabranu prilaska zatražila je nakon što se Tik pojavio u kući njene majke 19. januara ove godine, kada je odbijao da ode i kada je lupao na vrata zahtevajući da vidi sina, zbog čega je njena majka morala da pozove policiju.

 

Nakon 2 velika skandala, roditeljima servirala još jednu brigu: Ovakva odluka ćerke Baraka Obame zalužuje kaznu ili aplauz? (VIDEO)

 

Glumica tvrdi da je ovaj incident uplašio i nju i malog Džulijana, dok pevačev advokat kaže da Tik traži puno starateljstvo i da je Pola izmanipulisala njihovog sina.

 

Inače, njihov slučaj sada ispituje i socijalna služba, koja je angažovana nakon što je Džulijan svojoj učiteljici rekao da ga je otac nekoliko puta udario.

makonda-tracker