Ana Ivanović u haljini na teniskom terenu

Poznata teniserka Ana Ivanović prisustvovala je 12. aprila lansiranju Madrid Open turnira. Ona je na egzibicionom meču igrala sa španskom legendom i direktorom madridskog turnira Manolom Santanom.
1
1 / 3 Foto: Anaivanovic.com

Ana je dobila wild card za ovaj turnir koji se održava od 8. do 16. maja, a ovo će biti njeno prvo pojavljivanje u glavnom gradu Španije od kada je tamo igrala u polufinalu Sony Ericsson Championshipsa 2007. godine.

Organizatori turnira u Madridu, koje predvodi bivši profesionalni igrač Ion Tiriak, poznati su po inovacijama, a planiraju da u budućnosti uvedu plavu šljaku i najavili su sijaset tehničkih novina za ovogodišnji turnir, uključujući i interaktivni fan zone koji gledaocima omogućava da šalju poruke svojim omiljenim teniserkama.

- Jučerašnji dan sam provela u Madridu, gde sam učestvovala u lansiranju ovogodišnjeg turnira. Događaj je bio sjajno organizovan i uživala sam što sam deo toga. Na mini terenu sam neobavezno prebacivala lopticu sa Manolom Santanom, direktorom turnira i legendom španskog tenisa. On je divan čovek i uvek uživam u njegovom društvu. On je bio u odelu, a ja u haljini, pa naši udarci nisu bili baš snažni – otkrila je Ana Ivanović na svom zvaničnom internet portalu.

Danilo Mašojević

Pogledajte kako je izgledao egzibicioni meč:

makonda-tracker