iskreno otkriva

Najlepši povod ih je spojio prvi put posle 7 godina, ali onda se situacija promenila: Tanja Savić progovorila o odnosu sa Slavicom Ćukteraš

0
Nakon velikog prijateljstva, dve pevačice su se posvađale i nisu govorile 7 godina, a prvi put su se čule kada je pre nekoliko meseci Slavica postala mama. Tanja otkriva kakva je sada situacija.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Tanja je ovih dana u žići interesovanja zbog najnovije pesme pod nazivom "Prostakuša", a njen privatni život podjednako intrigira javnost od kada je kročila na estradu.


Tanja Savić otkrila detalje trudnoće: Vešto sam bežala da me ne biste videli u takvom izdanju!

 

Iako su se u domaćim medijima pojavljivali navodi o trećoj trudnoći, pevačica kaže da njeni sinovi za sada neće dobiti brata ili sestru. 

 

Ne želim više da pričam o tome. Toliko me ljudi pita o tome, neki su pomislili da sam trudna! Tolika se frka digla oko toga", iskreno kaže Tanja. 

foto: Privatna arhiva, Luka Šarac

Njena koleginica Slavica Ćukteraš, sa kojom godinama nije bila u kontaktu, u oktobru 2016. godine dobila je ćerku, a Tanja joj se tim povodom javila i čestitala rođenje naslednice. Međutim, evo kakva je sada situacija.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani.

 

makonda-tracker