Suzan Bojl: Čekam svog princa iz bajke

0
Pevačka senzacija Suzan Bojl nada se da će jednog dana imati prilike da upozna čoveka svog života i ne odustaje od potrage za pravom ljubavlju

Žena čarobnog glasa koja je prošle godine osvojila svet učešćem u britanskom televizijskom šou programu Ja imam talenat, Suzan Bojl, i dalje živi u nadi da će pronaći muškarca svojih snova. U intervjuu za jednu australijsku televizijsku stanicu, ova četrdesetdevetogodišnja usedelica izjavila je kako oseća da je najzad došlo njeno vreme.

- Nastavljam sa potragom i znam da će jednog dana moj princ morati da se pojavi. Znam da sam na dobrom putu. Jednostavno mi je krenulo i osećam se sjajno! – rekla je Suzan, koju ništa više ne može da pokoleba.

Pevačica, čiji je album prvenac I Dreamed a Dream postao najprodavanije izdanje u kategoriji ženskih solo albuma u protekloj godini, priznala je kako joj je bilo teško da se navikne popularnost, ali da to zapravo ne menja ništa u njenom životu.

- Trebalo mi je vremena da se naviknem činjenicu da sam slavna. Stvari su se odjednom promenile, tako da sam morala da naučim kako da korigujem svoje ponašanje. S obzirom na to da me ljudi stalno prepoznaju na ulici, u početku nisam smela da izlazim sama napolje. Međutim, sada se slobodno vozim gradskim prevozom – izjavila je Suzan.

 

Vera Rakić

makonda-tracker