Majli Sajrus: Moć filmskog poljupca

1
Mlada pevačica i glumica Majli Sajrus otkrila je kako je snimanje zajedničke ljubavne scene predstavljalo uzrok da se razvije ljubav između nje i njenog dečka Lijama Hemsvorta

Zvezda Diznijevog serijala Hana Montana, Majli Sajrus, koja je već osam meseci u vezi sa svojim kolegom, australijskim glumcem Lijamom Hemsvortom, iznela je kako je njihov poljubac pred kamerama na snimanju filma The Last Song predstavljao okidač da sebi priznaju da između njih dvoje postoji nešto više i u stvarnom životu.

- Taj poljubac definitivno je pomerio nešto u mojoj glavi. Odjednom mi je postalo jasno kako je ovo sve veoma zabavno i da tako može da bude i ubuduće. Jednog dana se osećaš loše, a narednog se probudiš i shvatiš da si pored nekoga ko je možda tvoja srodna duša, najbolji prijatelj ili ma šta drugo. Predivan osećaj! – izjavila je sedamnaestogodišnja zvezda u usponu.

Iako priznaje da dvadesetogodišnji Lijam i ona zapravo nemaju mnogo toga zajedničkog, Majli smatra da sve to uopšte nije važno kada je ljubav u pitanju.

- Ljubav ti stvara osećaj da si najlepši i čini te da se osećaš sjajno u svojoj koži. Daje ti nekoga ko te nadopunjuje i nadahnjuje da naučiš svašta novog o sebi. Nekoga ko te neprekidno inspiriše i pomaže ti da budeš bolja osoba. Takav je Lijam prema meni. – izjavila je glumica koja će se od Hane Montane oprostiti po završetku snimanja tekuće sezone ovog serijala.

 

Vera Rakić

makonda-tracker