Ulica mode: Humanost na delu

U subotu 10. aprila u ulici Rige od Fere na Dorćolu, popularno zvanoj Ulica mode, održana je humanitarna Akcija za decu iz Zvečanske ulice, kojoj je na licu mesta podršku dao veliki broj naših poznatih sugrađana.
0
1 / 7

Đorđe Gogov, Džej Ramadanovski, Sergej Trifunović, Bata Mirković i mnogi drugi dali su svoj doprinos kupovinom košulje po ceni od 3500 dinara, a sav prihod namenjen je deci iz Zvečanske ulice.

Glavni ušesnici i pokretači ove humanitarne akcije su 6 brendova iz ulice Rige od Fere: Yes London, Must Have, BGD Workshop, Butik Cherry i Individual, kao i Italijanski brend Marco Rocchi. Ovih 6 radnji udružilo se kako bi zajednički obeležili početak proleća i početak nove sezone. Ulicu Mode otvorila je zamenica predsednika opštine Stari grad, Ana Danilović, dok je prisutne zabavljao Andrej Ilić sa bendom Farenheit.

Prvi deo akcije održan je 13. marta, kada je organizovana likovna radionica za decu iz Zvečanske, u Zavodu za kulturni rezvitak. Crteže smo upotrebili kao motive koji su štampani na košuljama koje je poklonila firma Marco Rocchi, odnosno njihovi predstavnici u Srbiji: Studio Loredano.

Po završetku akcije, prisutni su nastavili druženje u radnji Yes London, i pogledali novu kolekciju za proleće-leto 2010.

Prodaja košulja u ovih 6 radnji trajaće sve do 10. maja!!!

 

 

makonda-tracker