Jelena Karleuša na fan sajtu Seke Aleksić

Iz revolta zbog ponašanja Svetlane Seke Aleksić u rijaliti programu Moja desna ruka, urednik njenog fan sajta Nebojša Vojinović najavio je gašenje ovog portala, odlučivši da je kazni tako što je na naslovnu stranu postavio fotografiju Jelene Karleuše i pesmu I
27
1 / 3

Nebojša Vojinović, koji inače radi kao DJ na žurkama nedeljnika Scandal, pokrenuo je 2005. godine fan sajt Seke Aleksić, koji je uređivao sve do pre dva dana, kada je iznerviran ponašanjem popularne pevačice napravio pravu diverziju – na naslovnu stranu sajta www.sekasuperstar.com postavio je fotografiju Sekine najveće konkurentkinje Jelene Karleuše sa natpisom Ovo je najjači udarac - JK na fan sajtu Seke A!

Uz to, Nebojša je prvo postavio, a ubrzo sa sajta i povukao sledeće:

Za učešće u šou programu Moja desna ruka Nebojša se prijavio sa željom da napreduje na poslovnom planu, a doskorašnja ljubimica Seka najviše ga je iznervirala komentarom da ne može da bude njen asistent pošto ima bosanski naglasak.

- Nemam komentar, samo sam jako razočaran i ljut na gospođu Aleksić. Pre nego što zatvorim sajt, slika Jelene Karleuše će stajati na početnoj strani - kaže Vojinović za Story.rs

Folk pevačica Svetlana Aleksić, poznatija kao Seka, otpočela je potragu za svojim asistentom u okviru šou programa Moja desna ruka koji se emituje na televiziji Foks. Ovaj rijaliti program privukao je veliku pažnju gledalaca, što zbog primamljive ponude za Sekinog novog asistenta, što zbog snimaka pevačicinog privatnog života i odnosa sa verenikom Veljkom Piljkićem i saradnicima.

Međutim, Sekino ponašanje prema fanovima iritira mnoge od njih, a Nebojša nije jedini koji joj je zamerio što je odlučila da joj asistent ne može biti neko sa bosanskim naglaskom, iako je i sama poreklom iz Zvornika. Obožavaocima popularne pevačice nije se svidelo ni to što je Seka navodno od potencijalnih asistenata tražila da joj peru noge nakon što se umorna vrati se nastupa, a posebno ih je iznerviralo šikaniranje jednog od kandidata koji je zažalio što je priznao da mu je za savlađivanje razdaljine od 80 km od Sremske Mitrovice do Beograda potrebno pola sata vožnje. Seka je u emisiji izjavila da ovu rutu može da pređe za 14 minuta, što bi značilo da prosečnom brzinom od 450 km po satu, ako se računaju zaustavljanja zbog dve naplatne rampe.

Pogledajte deo emisije Moja desna ruka:

Danilo Mašojević

makonda-tracker