Demi Mur: Ešton i ja planiramo dete

0
Glumica poznata po svojoj spremnosti za razne eksperimente sa svojim telom i imidžom, rešila je da se sa svojim sadašnjim suprugom Eštonom Kučerom upusti u još jednu avanturu roditeljstva.

Iako ima već odrasle kćeri iz prethodnog braka sa Brusom Vilisom, četrdesetsedmogodišnja Demi Mur ne smatra da bi to trebalo da joj predstavlja prepreku da se makar još jednom okuša u majčinskoj ulozi, ovog puta sa svojim petnaest godina mlađim suprugom Eštonom Kučerom.

- Ešton i ja smo pričali o tome i definitivno je to nešto što bismo oboje jako voleli. On se već pokazao kao sjajan otac mojim kćerima, tako da nemam nikakvih sumnji da bi se u toj ulozi odlično snašao i u našoj budućnosti. Osećam da će to da bude još jedan divan period na našem zajedničkom putovanju – izjavila je Demi u intervjuu za britanski Elle.

Slavna glumica se proslavila tako što je postala prva medijska zvezda koja se slikala sa napupelim stomakom 1991. godine za magazin Vanity fair.

- Bila sam tako hrabra. Baš sam bila hrabra! Nisam mogla ni da pretpostavim kakav će to utisak na javnost da ostavi. Samo sam htela da probijem granice. Želela sam sam da uklonim ograničenja koja su mi bila nametnuta. Nije mi bilo jasno zašto ne bih mogla istovremeno da budem i majka i imam karijeru – rekla je glumica koja će u julu započeti rad na novom filmu LOL u kojem će joj partnerka biti Majli Sajrus.

S obzirom na dosadašnje iskustvo majčinstva, Murova je napomenula kako će narednog puta biti manje opsednuta uticajima koje trudnoća vrši na telo i izgled.

- Ranije sam bila opsednuta svojim telom. Lepota istog činila mi se kao mera moje vrednosti kao ličnosti. Svim tim pokušajima gospodarenja izgledom i brzim transformacijama, u kojima sam doduše bila veoma uspešna, ništa zapravo nisam dobijala, osim privremenog utiska sreće. Pa zar je mršavost ikada bila rešenje ma kog problema? Ne! – iskrena je Demi.

- Ironija leži u tome da, upravo kad sam odustala od ideje da vladam svojim telom, ono je postalo baš onakvo kakvim sam ga oduvek priželjkivala. Ali, to se desilo baš onda kada sam prestala da se kontrolišem. Na kraju krajeva, takav vid opsednutosti po pravilu se pokaže kao potpuno uzaludan i besmislen.

Vera Rakić

makonda-tracker